Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swete

mega seks

Polecane posty

Gość Swete

hej dziewczyny mam do was pyt.. otoz z moim partnerem jestem juz okolo 5 lat i moje zycie seksualne z nim wygladalo tak ze w pierwszych 2 latach bylismy strasznie nakreceni na siebie kochalismy sie po kilka razy dziennie itd.. pozniej jakies 3 roku naszego zwiazku wylecialam za granice i musialam zostac tam przez dluzszy czas wiec takjaby mielismy taka przerwe choc nie do konca bo uprawialismy cyber seks :D wiec bylo ciekawie hehe natomiast od 4 roki do 4.5 roku bylo nudno on nie mial zabardzo ochoty ja troche bardziej wiec rzadko sie kochalismy raz moze na 2 tyg albo raz na 1 tydz w 4 roku ale ciekawi mnie teraz nasze wspolzycie poniewaz (by nie zapeszyc) jest mega :D kochamy sie dziennie widze ze on ma ochote i kochamy sie codziennie a czasem nawet 2 razy dziennie.. wiec hmm bardzo sie ciesze ale i tez zastanawia mnie co tak nagle zwiekszylo mu ochote :| jak myslicie?

Gość Szczęściaro :):):)
A ja w związku z tym, że mieszkam przy głównej magistrali kolejowej, całymi dniami musze przytrzymywać kredens.

Gość Swete
oj czy ja wiem czy taka szczesciara tzn nie narzekam w sumie bo moj mezczyzna jest przeslodkim kochaniutkim mezczyzna ale czasem ma swoje za uszami ale tak chyba ma kazdy czasem to nawet sie dziwie jak on ze mna wytrzymuje ale musze powiedziec ze nasz seksik naprawde ostatnio mnie zaskakuje pozytywnie oczywiscie :D ale z drugiej str zamartwialam sie troche ze moze jakas laseczka mu sie podoba i kochajac sie ze mna ma wyobrazenie ze z nia hehhe aj niewiem tak czy inaczej mowi ze uwielbia ma pipuszke hahahha :D a ty kochaniutka masz przerabane z kredensem ale mozesz go np wykorzystc tak ze siadasz na niego i sobie uprawiacie z chlopakiem/mezem fajny dziki seks na drzacej sie komodzie hehhe :D

Bo żem przysnęła. 😭 Musisz jakieś glory hole porobić w ścianach. Będziemy mieli klimę, a i inne zastosowania się znajdą. :classic_cool:

To ja idę kolację zrobić, żebyś czekać nie musiał. :D Kiełbasa i piwo może być? :classic_cool: :p

Gość Swete
hahhaha ale jestescie pokreceni !! szok :p :D

Gość smutny mąż
Swete zazdroszczę ci, moja zona wogóle nie ma ochoty na seks, mimo, że ją zaczepiam , robie podchody i nic to nie daje. Jestesmy dopiero dwa lata po slubie, a tu zero seksu, moze jak by policzyc to wychodzi ze 2 razy na miesiac. poza tym xisza. nawet jak nago chodze po domu to mnie nie trąci, a o zrobieniu lodzika, czy musnieciu nawet ustami moge zapomniec. Dodam, ze spimy tez nago, więc jak sie do niej dobieram to mówi mi ze jest zmeczona. tylko ile dni mozna byc zmęczonym. to jest dopiero tragedia! A dodam ,ze zakupy do domu robię ja, gotuje pomagam sprzątac, zmywam garki itp, i to nie jest ,ze ona sama robi wszystko w domu, ale wciąż jest zmeczona i senna.

smutny mąż-a przed ślubem chciała się ruchać trzy razy dziennie? :classic_cool: No to ustalone. :D Wracam do garów, bo się spóźnię z kolacją i będzie kara. :classic_cool: :D 🖐️😘

Gość smutny mąż
perwersja, napewno seks był dla nas obojga przyjemnoscia i uprawialismy go gdzie sie dało. jeszcze pół roku temu było oki, a nagle cos runeło.

Gość Swete
smutny maz_ moze pownines ja zabrac na jakasromantyczna kolacje w romantyczne miejsce albo poprostu zabrac ja na wspaniale wakacje ..byc moze tego jej potrzeba i wtedy bd u was lepie w tych sprawach :) glowa do gory a rozmawiales z nia o tym?