Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie są wasze opinie o

Dr n. med. Anna Galęba, dyplomowany doktor medycyny estetycznej

Polecane posty

Gość jakie są wasze opinie o

???

Gość poszukiwacz piękna
Ostatnie wpisy nt. Pani Doktor są robione przez konkurencję lub wrogów! Niestety, są ludzie którym przeszkadza profesjonalizm i chęć zrobienia czegoś dobrego! Pani Doktor walczy m.in. o to aby osoby zajmujące się med. estetyczną były kompetentne co niestety niektórym nie jest na rękę, dlatego poprzez wpisy na forach próbują zniechęcić pacjentów (a może nawet i samą Panią Doktor), ale są ludzie którzy mówią jak jest naprawdę. To że ktoś napisał że Pani Doktor to najlepszy specjalista musiało kogoś bardzo zaboleć skoro cytuje na forach te słowa. Jestem pacjentką Pani Doktor, uczestniczyłam również w szkoleniach, i swoją oceną podzieliłam się na stronie Pani Doktor (annagaleba.pl) żeby pomóc innym w znalezieniu PRAWDZIWEGO SPECJALISTY. Co do wpisów lekarzy to powiem tyle, że rozmawiałam z wieloma lekarzami (uczestnikami szkoleń) i Oni otwarcie mówili o wspieraniu Pani Doktor (m.in. za przekazanie wiedzy nt. dostępnych na rynku produktów, nt. wyników niezależnych badań, nt. Jej działań na rzecz lekarzy i pacjentów), dlatego ich pozytywne wpisy nikogo nie powinny dziwić! Efekty zabiegów robionych przez Panią Doktor są świetne, opieka nad pacjentem - najwyższy poziom, dlatego napisałam pochlebną opinię. Sama poleciłam Panią Doktor kilku osobom i one również wpisały swoje opinie (też pozytywne). Może dziwić brak negatywnych opinii, ale takich po prostu nie ma! Sama długo szukałam lekarza który profesjonalnie zajmie się moimi problemami (poświęciłam na to sporo czasu i pieniędzy), dlatego wystawianie opinii uważam że bardzo potrzebne. I mam tu na myśli opinie a nie oszczerstwa!!! Jeśli ktoś chce wiedzieć więcej nt.zabiegów które wykonałam u Pani Doktor (peelingi, botox, wypełniacze, mezoterapia) proszę pytać chętnie opiszę efekty z których naprawdę jestem zadowolona. Gwarantuję zadowolenie z zabiegów i szkoleń dlatego SZCZERZE POLECAM PANIĄ ANNĘ GALĘBA! Domyślam się że osoby które krzywdzą na forach Panią Doktor nie pozostawią mojej opinii bez komentarza, ale chciałam podzielić się swoimi uwagami z osobami szukającymi prawdziwych opinii nt. najlepszych specjalistów medycyny estetycznej.

Gość rejczel_82
Każdy ma prawo do swojej opinii ... ale by ją mieć, trzeba samemu się przekonać o standardach pracy p. Ani. Internet to anonimowe medium więc łatwo wylać tu kubeł szamba na czyjąś głowę nie mając podstaw bądź tylko złe intencje. Z usług p. doktor korzystałam kilkukrotnie, uczestniczyłam w szkoleniach i miałam szansę przekonać się o jej stosunku do pacjentów i innych lekarzy, których szkoliła. W żaden sposób moje doświadczenia i obserwacje nie pokrywają się z negatywnymi opiniami, które tak chętnie są tu wypowiadane. P. Ania jako lekarz jest przede wszystkim profesjonalna i troskliwa, jako szkoląca cierpliwa i chętnie dzieląca się wiedzą, nie tylko teoretczną ale i praktyczną. Swoimi wrażeniami podzieliłam się po pierwszej wizycie na stronie p. Ani. To prawda, że są tam tylko pozytywne opinie i może trudno uwierzyć w ich treść, ale warto przekonać się na własnej skórze jak wygląda rzeczywistość zanim się ją zaneguje.

Gość znowu ta sama osoba pisała
pod roznymi nikami, identyczny układ tekstu, nawet czytac nie trzeba.

Gość Marcin Huwer lekarz
Pragnę tylko napisać, iż nie zgadzam się z opiniami wystawionymi powyżej. Opinia wystawiona przeze mnie o szkoleniach przeprwadzanych przez Panią Doktor Annę Galębę, została zamieszczona na stronie w/w lekarza bez jakich kolwiek zmian. Brałem udział w wielu szkoleniach z zakresu medycyny estetycznej i nie zawsze, były one dobrze przygotowane. Z kolei szkolenia praktyczne u Pani Doktor, były bez zarzutów. Dziwne , że teraz zaczeły się ataki na Panią Anne Galębę, gdy powstało PTME. Jeśli ktoś ma coś do powiedzenia, to niech odważy się podpisać imieniem i nazwiskiem, a może jeszcze numerem prawa wykonywania zawodu, by przestał być anonimowy. Nie jestem ani znajomym Pani Doktor ani w żaden inny sposób powiązany. Bronię tylko dobrego imienia lekarza, nauczyciela i człowieka. Czy zapomnieliśmy już o podstawach zachowań etycznych i wzajemnego poszanowania?

Gość Monika Ziemba
To NAJLEPSZY SPECJALISTA! korzystałam z usług z zakresu medycyny estet.u wielu lekarzy i Panią Annę Galębę SZCZERZE POLECAM!

Gość MONIKA MISZKOD_82
Dr n. med. Anna Galęba bardzo dobry specjalista, profesjonalista w swojej dziedzinie. Jedyna taka w Polsce. GORACO POLECAM!

Gość Ata Siwiec
Witam! Ja mogę się wypowiedzieć w zakresie modelowania ust czyli wypełniaczy. Robiłam ten zabieg/korekte u kilku lekarzy, nie narzekałam ale dośc szybko moje usta wracały do pierwotnego stanu nie wiadomo dlaczego... Dopiero jak trafiłąm do Pani Anni poświęciła mi na tyle czas aby wytłumaczyć jakie mogą byc tego powody i krok po kroku zaczęłą korektę. Ja polecam Pani Anię Galęba!!

Gość pacjentka Joanna
Kilka lat temu zupelnie przypadkowo trafilam do Pani doktor Anny Galeba.Przypadek ten okazal sie szczesliwym trafem poniewaz przy tak duzym ,,wylewie" bardzo dobrze niekiedy wyposazonych gabinetow medycyny estetycznej, paradoksalnie trudno znalezc kompetentnego lekarza. Pani Anna Galeba jest swietnie wyksztalcona osoba,posiadajaca bardzo szeroka wiedze,ktora potrafi przekazac pacjentowi w mozliwie latwy do zrozumienia sposob. Bylam zaskoczona,ze tak mloda osoba moze przejawiac taki profesjonalizm i fantastyczne podejscie do pacjenta. Jestem bardzo zadowolona z uslug Pani doktor poniewaz poza fachowoscia i wysokim poziomem wiedzy merytorycznej Pani Anna jest lekarzem z inicjatywa...co sie rzadko niestety zdaza.Potrafi uczciwie doradzic jak i czesto odradzic niektore zabiegi.Wie co jest dobre a co nie w danym momencie dla pacjenta bez wzgledu na korzysci materialne. Mloda,mila,ambitna,profesjonalna,z wielkim wyczuciem i rewelacyjnym podejsciem do pacjenta.Szczerze polecam! Przy okazji pozdrawiam Pani Aniu. Prosze robic swoje i nie zrazac sie tymi zawistnymi,glupimi i bezpodstawnymi uwagami. Wierze,ze pomimo chwilowych trudnosci gleboka wiedza,profesjonalizm i prawdziwe powolanie do zawodu obronia sie same. Serdecznie pozdrawiam.

z całą pewnością nie ma takiego drugiego lekarza medycyny estetycznej ani w Polsce ani na świecie , na którego temat jest w internecie tyle hymnów pochwalnych!!!!! Wniosek nasuwa się sam.....

Gość stala klientka pani Annyy
Anna Galęba bardzo dobry specjalista. profesjonalista w swojej dziedzinie. Jedyna taka w Polsce!! ja bym sie dluzej nie zastanawiała GORACO POLECAM!

Gość gość
Wojna z dr Galemba zrobiła sie od momentupowolania przez nią konkurencyjnegotowarzystwa. Warszawskie PSME walczy z nią bo "śmiała" powołać towarzystwo i z nagle ataki zaczęły sie szerzyc. Nagle zaczęła byc zła, beznadziejna, nic nie umie. PSME chce miec monopol na botoksy, wypelniacze i inne zabiegi i oni chcą weryfikować innych lekarzy i zbierać kasę. Chcą zrobić z tego rynku chyba kartel. Mimo pieknych slow wg mnie to Typowa instytucja komercyjna, nastawiona na zysk....