Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

nie rozumiem jednego

Polecane posty

Chcesz na Demoratora ? Wiesz że tu nie jest tak różowo jak w budżetówce ? Trzeba normy wyrabiać.

Droga na stanowisko Demoratora jest usłane cierniami. Trzeba nie znać kilku języków, być karanym, książeczkę epidemiologiczną odświeżać co pół roku (albo 6 miechów, nie pamiętam dokładnie)

Tak chce, ogolnie to chce rzadzic. Swiatem nie mogie, bo nie ogarlla bym, polsko tez nie, bo az tak glupia nie jestem, wienc jedyne co mi zostaje to kafeteria.

Ja wiem ze sie nadaje jak najbardziej. Jezykow nie znam, magistra nie mam, choroby posiadam, lepszej nie znajdziecie. Do tego mogie byc dostemona nawwet 24 h na dobe. Jak mie zatrudnicie to zwalniam sie z odziezowki I siedze na kafeterii, pozyteczne ze przyjemnym. Mogie na najnizszej kkrajowej robic. A jak wam bedzie malo to doplace jeszcze.

Slabo mie znasz skoro nie wiesz, ze mam meza. Z dlugim stazem. Jestesmy idealnie dobrani.

To wypełij podanie 1: Imię 2: Nazwisko 3: Kolor skóry 4: Wiek 5: Czy dzieci ma (jak ma to napisze dlaczego ich nie chce i na odwrót) 6: Jakie choroby weneryczne przechodziła 7: Co na kafeteria.pl się najbardziej podoba i co się nie podoba 8: Odpowiedzieć na pytanie o sobie którego nie zadano w formularzu Trzeba umieć rozróżniać podstawowe wyrazy, "usuń", "ban" i takie tam pierdoły. siemando@interia.pl

Wienc tak, imia nie powiem, bo to ma byc anonimowosc, nazwiska tez nie powiem bo to ten sam powod co wyzej. 3. Kolor skory z natury niby bialy, ale tera to ja murzyn bardziej. 4.wiek, jestem mloda jak kozica, dwescia pienc. 5. Tak 6.rozne 7. Podoba mi sie jak mnie wszyscy uwielbiaja I podoba mi sie tempo mojej kariery tutej, a nie podoba mi sie jak na mie bluzgajo i. Kazo mi stond isc. 8. Jestem czlowiekiem wyksztalconym z ambicjami, pracuje we sklepie z odziezo, ale zamierzam sie zwolnic, bende prowadzic swoj wlasny biznes, co rowniez swiadczy o tym jak bardzo chce sie rozwinonc, jak ponk rozy, albo zwiendly lisc klonu.

Acha wiem co znaczy usun, a ban to chyba blokada.

Gość BiczyskoWawa
fiel już raz pisałaś o tę robotę i mają Twoje dane , niech je odkurzą .

A umiem, kiedy pracowalam w urzendzie I stawialam pieczontki na listach. pewnie taki porzondejk majo, ze nie wiedzo nawet gdzie majo komputery

To jak Panie Deminetorze? Zatrudnicie mie? Obiecuje, ze sie sprawdze, bende usuwac wszystko jak leci. Prosze.

Gość BiczyskoWawa
o ile pamiętam , to Twoje wróżby cieszyły się i zawsze cieszą szalonym wrecz powodzeniem , ja osobiście przepadam .

A kto tiu jest derektorem? Moze z nim lepij zagadac? Bo wy pewnie az takej wladzy nie macie, tylko popicuwe strzelacie, ze niby takie bambery z was.

Gość BiczyskoWawa
tak i zaraz bedziesz wiedzieć co tu za bzdury wypisuje !

Tez je lubilam. Mozna by panie dominetorze zrobic platne wrozby z tego procent by dla was szet, a reszta dla mie. Acha I sto procent sprawdzalnosci.

A kto bendzie wiedziec I czyje zbdury? Bo sie troszkie pogubilam.

Gość BiczyskoWawa
no ja Kobi :D

No pacz ze nie spostrzeglam zes nika zmienil. Wiem juz skont jestes kolbi hiehiehie

TY MOJE BZDURY czytasz to I ja Twoje posledze. Przynajmiej nie bende Cie usuwac.

Gość potencjalna onna
oj Fiel , jak możesz tak mówić co ?!👄

Kobi Ty masz tysiac nikow na minute! Skad czerpiesz pomysly I gdzie mozna poczytac Twoje wypowiedzi. Poprosze o jakis namiar.

Gość potencjalna onna
Jesli chodzi o wyobraźnie , to nikt cie nie prześcignie i nie mam nic wspólnego z kasowaniem tu czegokolwiek , przecież wiesz .

Gość kim Ty jesteś Fiel
przyznaj sie , na ucho :p

Jestem czlowiekiem na poziomie I na wysokim stanowisku, z wyzszej strefy. Jestem guro, czlowiekiem idealnym, bez zad, same walety. Brak porzadnych slow by opisac moje oblicze.

Wiem Kobi, bo Ty bys nas nie usunol. Za to zastanawia mie jedno, zawsze, ale to zawsze, no tam z pare razy nie, gzie pojawia sie nasz temat tam jestes Ty..... Co to oznacza? Tylko bog moglby miec takie zdolnosci gdyby istnial.

Gość kim Ty jesteś Fiel
ale to już wiem :D

Gość nie zawsze , tylko wtedy , gdy
się pozwolisz namierzyć , inteligenta jesteś No i ciagnie mnie coś do Ciebie . Jak myślisz , co to może być ?

A to co Ty jeszcze chcesz o mie wiedziec? Objentosc glowy?

Gość niekoniecznie , ale jak chcesz
to czemu nie :)