Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfdeerrewtrtfg

Czy policja/straż miejska przyjedzie jeśli zadzwonię powiedzieć, że widziałam ja

Polecane posty

Gość jdfdeerrewtrtfg

jak ktoś nie posprzątał kupy po swoim psie i wiem kto to? Bo zastanawiam się czy zadzwonić, zdarzenie miało miejsce o 9:30 rano..

Gość jejehgidywiey
Naprawdę nikt nie odpowie? Wiem nawet gdzie ta kupa leży :o:o

po co dzwonić na straż czy policję? powiedz osobie do której należy kupa, żeby ją sprzątnęła jak nie sprzątnie to dopiero dzwoń, a obesrańcowi powiedz, że nagrałaś film komórką :D

Gość jejehgidywiey
Zwróciłam uwagę ale poszedł sobie dalej :o A jak potem go dopadłam (już w klatce) powiedział, że sprzątnął tę kupę ale później szłam na zakupy i zobaczyłam, że leży w trawie :o Nie nagrałam nic i on widział, że nie miałam takiej możliwości.

w takim razie weź kupę na szufelkę, zadzwoń do drzwi i później wsyp mu do mieszkania z chamstwem trzeba walczyć jego własną bronią, bo grzecznością nic tu nie zdziałasz

Gość jejehgidywiey
Ale to nie o to chodzi, nie chcę takich zagrywek, wolałabym żeby ukarali go mandatem. Tylko zastanawaim się, bo co jak on powie, że to nie jego psa i on po sobie sprzątnął? Słowo przeciw słowu.

Gość jejehgidywiey
podnosze

Gość KKKKKKWWWWW
psycholko zjebana nikt ci kurwo nie przyjedzie do kupy! Tak kurwa policja do kupy! Jak deklu udowodnisz, że to danej osoby psa? KUP SE DOMEK I SPIERDALAJ OD LUDZI BO SIE NIE NADAJESZ!

Gość KKKKKKWWWWW
psycholko zjebana nikt ci kurwo nie przyjedzie do kupy! Tak kurwa policja do kupy! Jak deklu udowodnisz, że to danej osoby psa? KUP SE DOMEK I SPIERDALAJ OD LUDZI BO SIE NIE NADAJESZ!

Gość jejehgidywiey
no nie wiem jak udowodnię, ale np na gazeta.pl pisano, że straż miejska nie musi być naocznym świadkiem. Wprawdzie nagrania ani zdjęcia żadnego nie mam, ale pisali, że wystarczy to zgłosić, a oni nakładają mandat.

Gość GÓWNO PRAWDA!
NIKT NIE MOŻE DAĆ MANDATU ZA DOMNIEMANIE JAKIEJŚ STUKNIĘTEJ DONOSICIELKI. CIEKAWE CO ZROBISZ JAK SĄSIAD POWIE, ŻE DZIŚ NIE WYCHODZIŁ Z PSEM I BĘDZIE MIAŁ NA TO 10 ŚWIADKÓW. IDIOTKA!

Gość a moim zdaniem może donieść
On nie udowodni, że nie posprzątał, ale ona też nie udowodni, że ona tego nie widziała,.

Gość la;jksd
to zadzwon wreszcie kurwa na te straz miejską, a nie ciagniesz ten durny temat już od godziny... o 18 ci na pewno nie przyjadą!!! debilka skretyniała, co to zycia wlasnego nie ma

Gość rozaliaaaaaa
zadzwon i daj znac co powiedzieli bo moja durna sąsiadka z tym swoim wielkim jak krowa psiorem wyłazi a ten sra w trawe gdzie sie dzieci by pobawiły gdyby nie te gowna :-0 jak jej zwrociłam uwage to mnie wyzwała od świetojebliwych itp itd :-( albo wezme te kupe na szufelke i jej poloze na wycieraczce pewnego dnia ....

Gość rozaliaaaaaa
moje dziecko kiedys wzieło uschnieta psia kupe do raczki bo myslalo ze to jakis patyk jest :-( weźcie sie odczepcie od autorki, jjak sie ma psa to trzeba po nim sprzatac!!!!!!!!!!

Gość lando carlissian
weź te guano i rozsmaruj na drzwiach tego troglodyty, co ma psa, gdzieś na YT widziałem, jak jakiś gość podleciał, wziął w worek guano z trawnika i przykurrwił w koszule właściciela psa, ubaw po pachy

Gość jabani obywatelscy donosiciele
:D:D:D