Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistrzgt

MOJA DZIEWCZYNA CHCE SAMA JECHAĆ NA WAKACJE !!!

Polecane posty

Moja laska z którą jestem prawie dwa lata chce jechać sama na wakacje z bratem i jego dziewczyną nad polskie morze. Sam nie wiem czy mam mieć coś przeciwko, miesiąc temu się mocno pokłóciliśmy ja obiecałem ze zmienię swoje zachowanie i staram się to robić gdyż daliśmy sobie 2 miesiące na odbudowanie wszystkiego. Nadmienię ze po kłótni na następny dzień ona pojechała do swojego ex do mieszkania i tam z nim spędziła czas. Ja dowiedziałem się o tym tylko dlatego że zobaczyłem pod jego blokiem jej samochód. Sam już nie wiem czy mam takie duże rogi że nie jestem w stanie racjonalnie myśleć czy może jestem zbyt zazdrosny, ale wydaje mi się że w sytacji kiedy odbudowujemy związek i ja naprawdę się staram dotrzymując wszystkich wcześniejszych założeń to ta druga osoba powinna tez się starac a nie jechać na wakacje sama, a kto wie może ze swoim ex bo podczas związku zawsze mówiła ze to dla niej wazna osoba a jak u niego była to szukał jej jakiegoś ciekawego wyjazdu wakacyjnego . Tak mi powiedziała hmmmm.. dziwne bardzo dziwne . Proszę o podpowiedź bo lekko się w tym wszystkim pogubiłem. Dodam jeszcze ze nie mam 20 lat a bliżej 30 i mam pewne doświadczenie ale ta sprawa mnie lekko przerosła.

Gość małaBrunetka___
po co powtarzasz temat

Gość jfhufbdidfo
ile razy jeszcze bedziesz zakładać ten san topik? daj se chłopie z nia spokój bo ewidentnie cie w konia robi