Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biało czerwoni bęc

cilest antykoncepcja

Polecane posty

Gość biało czerwoni bęc

używał ktoś cilest tabletek antykoncepcyjnych? i jakie one były? skuteczne? skutki uboczne wystepowały? wypowiedzcie sie na ten temat byłabym bardzo wdzięczna.

Gość fikus666
JA BIORE CILEST I NIE MA ZADNYCH SKUTKOW UBOCZNYCH, BIORE BARDZO DLUGO I SOBIE CHWALE... NO I SA SKUTECZNE. ZABEZPIECZAM SIE Z MEZEM TYLKO W TEN SPOSOB.

Nikt ci nie powie czy te tabletki są dobre dla ciebie, bo tylko lekarz jest w stanie to stwierdzić na podstawie badań. ;) To, że ktoś nie ma skutkow ubocznych po X nie znaczy, że u ciebie będzie tak samo i też bedą dobre. To, że na kogoś działaja fatalnie, nie znaczy ze na ciebie też beda źle wpływać...

Gość fikus666
TEŻ RACJA...

Gość biało czerwoni bęc
a czym się różnią te od dużo nowszysch, bo wiem że cilest nie nowy, juz od dawna istnieje i można kupić, ale co chwile pojawiaja się nowe tabletki i one tez sa skuteczne

Gość Perw mobilna
Składem i czasami schematem przyjmowania.

Gość czy sie udało???
ja brałam choć nie długo...potem zaszłam w ciąże;)

Gość biało czerwoni bęc
pocieszajace z tą ciążą :)

Gość czy sie udało???
hehe nie no zeby nie było że strasze czy cos:P ale ja brałam je dość krótko a lekarz mi powiedział że jak sie bierze anty i je odstawi to szybko mozna zajsc...mam te tabletki na 3 miesiace ale jak narazie leza w szufladzie

Mam 21 lat chcialam zapytac o skutecznosc moich tabletek. Odstawilam je jakies pol roku temu przez, co bardzo rozregulowal mi sie cykl, chcialam zaczac brac znow tabletki lekarz mi je przepisal ale nie mialam zielonego pojecia kiedy dostane okres (tabletke trzeba przeciez wziac w pierwszym dniu jego pojawienia) wzielam tabletke gdy zaczelo sie krwawienie lecz nastepnego dnia okazalo sie, ze to nie okres tylko zwykle plamienie...co teraz? czy mimo to zabezpieczenie jest tak samo skuteczne gdy biore je regularnie dalej oraz, co z bezpieczenstwem w 7dniowej przerwie z odstawienia..??