Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

przeczytajcie ten watek!!!!

Polecane posty

polska sluzba zdrowia to normalni MORDERCY!!!! Daje wam do rozwazenia przypadek pacjenta leczonego by PRACOWAL. ALE JAK LECZONEGO? Rownoczesnie wiecie z leczeniem miesni i kosci mial miec leczone PLUCA i zwrocona uwage na serce. No to serce nie wiem w jakim ma stanie, ale pluca - czy on ma w ogole zdjecie pluc? A jakies badania serca? Stara sie pacjent ten o rente, nie umie jej dostac. To sie leczy wszystko i tyle. Bo wiadomo ze zajedziesz wszystko. A wstretny jest ten pacjent. Tak samo uklad pokarmowy powinien miec zbadany. Ja nie chce miec z tym wszystkim nic wspolnego, a calosc JEST ZENUJACA bo jeszcze w 2005 uczylam biologii, o zdrowiu glownie i takie cos. To jest normalnie DO UMARCIA zostawiony czlowiek. Zajechany kompletnie. Ta lekarka powinna siedziec - zalezy ile pozyje ale zdjecie i na komisje co ona wyprawia. Jak ona leczy? To sie rownomiernie chudnie, a nie takie cos. Rece? Dwa patyki. Normalnie 2 kosci. Klatka piersiowa zapadnieta. IDZIE WSZYSCY LECZYC SIE NA LEb. Taka on ma prace. Praca mu sie chce do konta dobrac - to jest towarzystwo ktorym mnie z pracy wyrzucono i wiecie ta Bona zostanie SAMA W TYM DOMU Z GOLA DUPA a mnie zabija jak przystalo na PIERWSZORZEDNA KURWE brat niech robi co chce w 2 chalupach taki jest stary bratowej i tak sie brat ozenil. Czy on jest normalny? I juz sie tak nie stanie no ale - bo oni mieli racje od A do Z tyle warte dziecko. To czemu nie zabijaja swoich dzieci Zielone Swiatki? NIech se swoje zabija i ksieza swoje KOGO TO OBCHODZI ZE KTOS MA 2 dzieci. Jak juz to 3 dzieci. Co to jest dwoje dzieci. Jeszcze swoje - cudze. I tyle :( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie do konca nie wzielam pod uwage - nie wiedzialam jakie z was piekne GOWNA SIKI I NAZWISKA w pracy - nazwiska? Najwyzej sperma i tyle. I wiecie prace mialam i wszystko. Ale to nie mialo sensu. Co prawda moze i wygladam z ta figura ale doktorantka po pracy fizycznej?Nie dam sie i 1000 wilkow zamordowanych przez KK wale wiecie w Zielonych Swiatkow ze co to WILKI NA HERBERTA? Bo oni mieli racje ze mnie zostawili. NIe mieli. jakby nie bylo wilkow. Ale byly. To po co im ja. Bo ich zajezdzaly. Ja sie nie dam. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Zawsze bedzie wiecie ze GORA GRABARKA moja od brygidek wilki zajechano. Przez to krzyze dostaly na spowiedz zamiast stala prace. Inikt sie nie da. Ja tez. Bo grabarka jest ogrywana BARDZO WYSOKO. Ja zyje jedna depresja i sie nie powiesze a zabic mnie to walka jak z Faustyna Kowalska i ja sie nie dam. Kto wie -moze potrafie FRUWAC jak w chinskich filmach - moze mam takie zdolnosci i tyle. I wiecie ta rodzina to oni sie kompromituja i stary bratowej 4 passy STUDIA LESNE i wiecie umowa z diablem do pracy - takie cos. No to po co mu te studia jak po zawodowie syn kurwy i alfonsa wyjechal krzyzem polskiego profesora, krzyzami i krzyzem z terenu wojny 1510 do Niemiec i w banku tam jest po 2 maturach. To jaka on ma racje ten gosc majac syna DOKTORA? Wiecie jaka? Zera I wali we mnie zakonnica z 2 dzieci. Bo takiego mam brata - nie to jest brat MIROSLAWY SZ. Nie moj!!! i sie nauczcie wszyscy rozumu i nie grzebajcie w cudzym zyciu i kasie i se teraz robcie kariery w Niemczech wy zera albo oddawajcie kase Bonie i Mengele za studia. Ja i tak mialam je gdzies i tak Mengele pozyje a tak umrze bo sie bez sensu zajechal. Ta lekarka chyba mowila ze zastrzyki na pluca i mial brac, a jakie on ma pluca? To jest 7 lat jak tu przyjechalam. Tyle pozyl od ataku i koniec. I TAKIE SA ZIELONE SWIATKi - wasi lekarze. Co wizyta w szpitalu miala byc seria zastrzykow w pluca i jakos by ciagnal a tak? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie czyje byly krzyze wilkow na spowiedz i jak macie polskich milionerow? SAMOBOJSTWEM WILKOW. Bo krzyze byly z brygidek. Nic wiecej nie pasuje i tyle. Ale wy jestescie zera. A tej lekarce tez sie nie dam. Jak ten pacjent ma pracowac jak pluc mu nie leczy. A warunki szkodliwe i tyle. Taka jest. Ale jeszcze mowila o zastrzykach w pluca. To mieli brac ikoniec. I sie nie dam. 7 lat do dupy. Tam kolo 2005 jeszcze cos kumlam a pozniej tak mnie gnoic zaczeto ze cos strasznego. NORMALNIE SiE DUSILAM!!!! takie swinie. Wiecie gdybym sie tam wepchala do tej szkoly - tyle wakatow. Takie swinie. ZIELONE SWIATKI GOWNO SIK I SPERMA albo SLINA DO WYLIZYWANIA LESB i tyle. Se ich ZEZRYJCIE - takie zera!!! nikt wam nie broni ale paczke gowna z dupy i siki oddawac i koniec z wami zerska chore umyslowo. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(