Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet jak sie nie głodze

Na diecie NIC mnie nie cieszy, nawet moje hobby. Która też tak ma?

Polecane posty

Gość nawet jak sie nie głodze

Nawet jak sie nie głodze, poprostu zdrowo jem i pozwalam sobie np. na 2 kostki czekolady to i tak jest mi tak przykro, że nic mnie nie cieszy, że nie moge sobie pozwolić na więcej itp. Nie mam nawet ochoty na moje hobby. Jak zaczne jesć po staremu to tyje, ale i jestem szczęśliwsza :( Masakra.

Na początku zawsze jest trudno ale pomyśl sobie czy szczęśliwsza będziesz grubsza czy szczuplejsza? Jeśli stwierdzisz, że z nadwagą byłaś szczęśliwa to po co Ci dieta? Są różni ludzie, jakby każdy na świecie był szczupły to świat byłby monotonny. A jeśli źle się czujesz w swoim ciele no to musisz przetrzymać. Dodam na pocieszenie, że na początku zawsze jest źle ale wiesz co? Po jakimś czasie człowiek się przyzwyczaja i mi już np. nie smakują ciężkie obiady i słone rzeczy. Jedyne co mi pozostało co lubię to czekolada ale i tak nie jem jak kiedyś całej tabliczki tylko np. 1 pasek, bo już po 1 pasku mam dość. Kiedyś potrafiłam zjeść 3 kawałki pizzy a teraz już nawet pizza mi średnio smakuje. Jeśli już to jakaś z warzywami i max i kawałek. Jakoś teraz nie mogę przeżyć obiadu bez warzyw, więc jestem przykładem na to, że nawyki da się zmienić.