Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettttta

Wesele z kuzynem

Polecane posty

Gość anettttta

mam problem powazny moj kuzyn ciagle sie do mnie przystawia jest przed 30 ja mam 18 on chyba sie we mnie zakochal nie ma dziewczyny a my znamy sie od dawna mamy duzo wspolnego. Niedawno wymyslil sobie ze chce sie ze mna spotkac i zaprosil mnie na wesele kumpla. Nie wiem co robic bo wiem ze on nie ma z kim pojsc ale z drugiej strony jak wypije na tym weselu on tez to moze stac sie cos czego bede zalowala.Co myslicie powinnam z nim pojsc?Doradzcie cos z drugiej strony nie chce go wystawiac to moj kuzyn

Gość bananamanana
jeżeli się go obawiasz i nie cieszą cię jego amory ku tobie to po prostu tam nie idź. grzecznie odmów i po sprawie. a kuzyna unikaj.

Gość anettttta
tyle lat sie znamy glupio mi tak mu odmowic to moj kuzyn poza tym nie chce go unikac lubie go

porozmawiaj z nim..powiedz ze nie zyczysz sobie zeby on do ciebie sie przystawial i w dodatku ktos z rodziny..zeby o tobie zapomnial bo i tak nic z tego nie wyjdzie..a co do wesela to twoj wybor..

Gość anettttta
mowilam mu wlasciwie rozmawialismy ale to do niego nie dociera najwyrazniej mu sie podobam zawsze sie tak na mnie dziwnie patrzyl tak jakby nie czul ze jestesmy kuzynowstwem

skoro pojdziesz z nim na wesele to tak latwo nie sie nie daj...w ogole pokaz mu ze tak latwo sie nie dasz,ze masz swoja godnosc...a msz chlopaka?? bo jesli nie moze znajdz jakiegos i przyprowadz go i zapoznaj ich i twoj kuzyn moze da ci spokoj..mysle ze to bedzie dobry sposob..

Gość onaa20__
hmm to dziwne z jego strony skoro mu wyjasnilas ze nie mozecie byc razem to w tej chwilion juz sie narzuca jesli chcesz to zmienic to musisz go unikac bo on moze wasze spotkania traktowac jako to ze Ty chcesz sie z nim widywac

Gość anettttta
kylie2585 nie mam chlopaka poza tym wesela za niespelna 2 tyg nie znajde sobie nikogo do tego czasu a prowizorki robic nie chce bo jeszcze potem sie wyda i wyjde na niewiadomo kogo.

Gość Valentyn
Jeśli to 3 pokolenie to możecie sie bzykać :classic_cool:

Gość anettttta
no wlasnie sama tez nie wiem juz co robic ewentualnie moglabym odmowic i nie isc ale bedzie mu przykro on wiele rzeczy dla mnie robil i to bedzie nei grzeczne wobec niego.Bardzo go lubie ale tylko tyle i nic wiecej.Nie wiem nawet jak z nim rozmawiac skoro on ciagle liczy na cos wiecej.

Gość Valentyn
Idź Anetka , będzie tylko minetka;)

Gość anettttta
achh facet!!! ja na to nie licze! jeszcze z kuzynem!

Gość bananamanana
powiedz mu w tajemnicy że się zakochałaś w panu X i co on ci jako kuzyn i przyjaciel mógłby poradzić. powinno podziałać jak zimny prysznic.

Gość anettttta
moge sprobowac:) mam nadzieje ze zadziala w taki delikatny sposob i go nie uraze bo szkoda by bylo laczy nas fajna wiez zawsze go traktowalam jako przyjaciela a nie tylko kuzyna ale do glowy mi nie przyszlo ze sie we mnie zakocha moj wlasny kuzyn! :)

Gość bananamanana
widać bywa :) spróbuj delikatni traktując go jako przyjaciela :)

Gość anettttta
no wlasnie bywa:) mam nadzieje ze pomysl sie uda i dzieki!!!!!

Gość anettttta
Dlaczego facet liczy tylko na jedno?? na szczescie chyba nie masz takiej sytuacji,co? :)

Gość Valentyn
No raczej na nieszczęście :O a tak wgl daleka to jest rodzina ?

Gość anettttta
wiesz co raczej nie daleka bo to jest syn mojego taty brata czyli mojego wujka :) nigdy nie przypuszczalam ze bede miec z tym problem a jednak

Gość Valentyn
No to jednak bym Ci odradził po głębszym zastanowieniu :D myślałem że trochę dalsza rodzina :) ale pójść zawsze można :p

Gość anettttta
haha no widzisz:) dzieki za rade ale sprobuje tego pomyslu z nowym chlopakiem:) zobacze jak na to zareaguje,kurcze ale zal mi ze tak to wyszlo dlaczego on cos do mnie czuje a ja mam przez to klopot nie moglibysmy miec normalnych relacji.A ja tak przypuszczam ze on do mnie ma najwieksza smialosc niz do innych bo niby dlaczego nie mial dziewczyny? Niewazne.Powinnam z tym skonczyc:)

Gość anettttta
Valentyn przepraszam ze zapytam ale ile masz lat? moja chora ciekawosc:)

Gość Valentyn
Może jest nieśmiały i ma problem z nawiązywaniem nowych znajomości a Ciebie zna więc jest już rozluźniony i sie tak nie stresuje . Chce mu sie seksu to pcha sie tam gdzie może :) mam 21 ;) widzisz w sam raz dla Ciebie :D

Gość anettttta
no niesmaialy to on jest ale ja troche lubie to u facetow.Ja bym wolala zeby akurat do mnie sie nie pchał:) Swoja droga masz racje osiemnastka pasuje do 21-latka:)

Gość Valentyn
Ojej ja też jestem nieśmiały :D chyba jesteśmy sobie pisani :D więc on jednak w jakiś sposób trochę Cię pociąga ;) ja mam trochę dalszą kuzynkę i też mi sie podoba ale wolę jednak nie z rodziny :p lecz jakby była okazja do czegoś to kto wie :) skąd jesteś jeśli mogę wiedzieć ? :P

Gość anettttta
w jakims stopniu tak ale na pewno to nie jest zauroczenie nie mowiac o milosci:) kuzyn to kuzyn i potrafie to rozroznic,chlopak nie powinien byc z rodziny. Jestem z okolic małopolski a Ty:)

Gość Valentyn
Co chcesz to mów ale jak już było 3 pokolenie i jeśli miałbym okazję żeby doszło do seksu z kuzynka to bym sie nie wachał :p ale o byciu razem nie mówię. U Ciebie z tego co piszesz to nie ma takiej sytuacji :) ehh myślałem że bliżej trochę :) ja z lubelskiego :p

Gość anettttta
ja bym raczej nie zaryzykowala chociaz on bylby niewiadomo jak cudny w koncu to kuzyn. Nie masz dziewczyny ze chodzi Ci po glowie cos takiego? :)

Gość Valentyn
Nigdy nie mów nie :D jeszcze by Cię taki namówił :p nie mam od 2 tygodni :( ale mam 3 na oku i może coś z którąś wyjdzie :classic_cool: a myśli jak myśli :D Ty chłopaka nie masz ? Kuzyn bd zazdrosny jak już nie bd sama :p może da sobie spokój z Tobą ;)