Armaid 0 Napisano Sierpień 6, 2012 moja mama jest farmaceutką. sama mnie urodziła gdy miała 31lat. kiedy córka znajomej urodziła kiedy miała 22lata to moja mama mówiła że to za wcześnie i żebym ja takiego czegoś jej nie zrobiła. ja mam 17lat i chciałabym sie przespać z chłopakiem. oczywiście myślę o antykoncepcji ale jakbym poszła do ginekologa po recepte to wszystko powie mojej mamie (moja mama nie wie nic na temat że sie chce z kimś przespać). troche sie boje że jak powiem o tym mojej mamie i w ogóle rodzicom to zabronią mi sie spotykać z Pawłem (mój chłopak). co mam zrobić? prosze o mądre odpowiedzi gdyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka_Z_Zapałkami 0 Napisano Sierpień 6, 2012 Zawsze możesz poczekać do 18 z sexem, albo użyć prezerwatywy + globulek + dni niepłodne i odpuścić na razie tabletki. Jeżeli jednak jesteś zdecydowana na tabsy, to kurcze... Powiedz mamie, że jesteś prawie dorosła, kochasz tego chłopaka, traktujecie swój zwiazek poważnie, wiesz skąd się biorą dzieci i nie chcesz sprowadzić żadnego obecnie na ten świat- dlatego chcesz zaopatrzyć sie w tabletki antykoncepcyjne, ktore są najpewniejsza metodą zapobiegania ciąży. Nie wiem jakie macie stosunki z mamą, więc moge radzic tylko na podstawie własnych odczuć, rozumiesz. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 6, 2012 "kiedy córka znajomej urodziła kiedy miała 22lata to moja mama mówiła że to za wcześnie i żebym ja takiego czegoś jej nie zrobiła. " No to właśnie nie chcesz zrobić. I to ma być argument. To, że Twoja mama urodziła Cię w wieku 31 lat to nie znaczy, że do tego czasu była dziewicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach