AnnMarie 0 Napisano Sierpień 6, 2012 Jak radzić z napięciem przed miesiączką? Już nie daję rady, najchętniej bym zabiła siedzie....Wrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnMarie 0 Napisano Sierpień 11, 2012 nikt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka_Z_Zapałkami 0 Napisano Sierpień 11, 2012 Ja sobie słabo radze :D... Mam wtedy czasami ochote wytłuc wszystkich wokół :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez nie daje rady Napisano Sierpień 11, 2012 dwa dni przed dajcie mi kałasza, rycze na wszyskich i wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnMarie 0 Napisano Sierpień 12, 2012 pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jtkky Napisano Sierpień 12, 2012 Ale o co chodzi? Mnie strasznie puchną piersi przed okresem, to powoduje ból ale nia mam żadnych zaburzeń psychicznych. Nie bardzo wierzę w to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanapka salatka Napisano Sierpień 12, 2012 mi pomaga pizza (lub czekolada-w zaleznosci od dnia) troche cwiczen fizycznych plus wino i papierosy:)) malo zroze-ale w moim wypadku bardzo skuteczne lekarstwo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanapka salatka Napisano Sierpień 12, 2012 ***malo zdrowe mialo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach