Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monica.

Czy Panna z Dzieckiem jest Kobieta przegrana?

Polecane posty

Gość _anonimowy_
Zreszta sama wspomnialas, ze normalnego i pozniej takiego z dobrym sercem, zaraz napiszesz, ze porzadnego. Idac tym tropem mozna wysnuc, ze masz dosc super menow i innych super maczow i taki nie pomoze wychowac dzieciaka. Takze, nie trzeba sie modlic o normalnego, itp. bo masz szanse u wszystkich odrzucanych przez kobiety, czyli porzadnych. Same plusy.

Problem tkwi jeden.... pochodze z Poznania... obecnie mieszkamy od 7lat w Anglii... i tu mam marne szanse kogos poznac... a innego nie chce....

Gość ja powiem tak oto
Mam kolegę, który jakiś czas temu poznał ładna kobietę przed trzydziestką. Jednak gdy po kilku randkach okazło się, że ona ma kilkuletnie dziecko i właściwie szuka partnera i zastępczego taty dla dziecka w jednym to się z tej znajomości wycofał. Rozumiem kolegę bo on jest w pewien sposób ustawiony (własne mieszkanie 3 pokoje na nowoczesnym osiedlu bez kredytu, garaż, samochód, stała praca) a tu nagle dziewczyna z dzieckiem siedząca na kasie w supermarkecie, mieszkajaca kątem u rodziców. Dodam, że od początku tej znajomości kolega był zachwycony, że ta ładna dziewczyna bardzo chętnie uprawiała z nim seks i właściwie nie myślała nawet o zabezpieczeniu przed ewentualną ciążą. A potem wyszło szydlo z worka: ta akurat pani ewidentnie polowala na lepiej od siebie ustawionego faceta!

Gość Ja mam prawie 35 lat
Przypomniałem sobie o jeszcze jednej bardzo ważnej kwestii. Mężczyzna kobiety z dzieckiem NIGDY nie będzie dla niej najważniejszy... bo najważniejsze zawsze będzie dziecko. Deprymujące to dla kogoś bez bagażu z przeszłości...

Sadze i wiem o rodzajach milosci... ta od matczynej rozni sie od tej partnerskiej.... wiec nie sadze ze moze byc konkurencja... typu Corka a Partner....

Gość Paulaaa123
za granicą to jest normalne.. a u nas w PL szczególnie w małych miejscowościach wszyscy patrzą na taką kobietę jakby zrobiła coś złego... Na szczęście powoli przełamuje się ten stereotyp:))

NIgdy jako nastolatka nie sadzilam ze mi sie tak w zyciu ulozy.... nie sadzilam ze w zyciu bedzie taka kolej losu... wazne ze koncu mam konfort psychiczny po tylu latach, Wierzylam ze Ex sie zmieni ale niestety.... wolalam odejsc... w ryzyku czy poradze sobie sama z Mala....

Gość mały kazio
Głupie pytanie zadajesz. Panna z dzieckiem nie jest przegrana, jest PRZEORANA i to niejednokrotnie. Mogłaś pomyśleć o tym wcześniej, gdy rozkładałaś nogi!

Ależ, Monico, ja nie pisałem o miłości... Mogę dodać też bardzo prozaiczny "minus": brak szaleństw związanych z początkową fazą związku, jak choćby całodziennego leżenia w łóżku czy chodzenia nago po domu. Tak więc taka "mamuśka" musi być na tyle wyjątkowa żeby jej osobiste cechy co najmniej zrekompensowały niedogodności związane z obecnością dziecka.

Gość Każdy ma prawo do szczęścia
Co za retoryczne pytanie! Nie jesteś przegrana,ale musisz wychodzić do ludzi. Poznać kogoś na poziomie nie jest teraz tak łatwo,ale jak się szuka to się znajdzie odpowiedniego mężczyzne. Jeszcze tacy istnieją którzy pokochają Ciebie i Twoje dziecko! Jestem przciwniczką znajomości przez internet,tyle złego się o takich znajomościach słyszy! Musisz zachować ostrożność,nie sprowadzaj nikogo do domu.Umawiaj się poza domem.Życzę Ci powodzenia 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość ludzie gdzie wy mieszkacie
Bo u mnie nie ma takiego myslenia.Normalnie zasciankowosc :D.Panna z dzieckiem to co wybryk natury czy jak.Ktos musial w koncu zrobic jej to dziecko.A co z facetami co zrobia dzieciaka zmyja sie i czesto bywa tak ze ich nowe partnerki nie maja zielonego pojecia o dziecku.Dla mnie raczej facet ktory nie zajmuje sie swoim dzieckiem to przegraniec bo nie potrafi byc odpowiedzialny. Moja siostra owodowiala w wieku 30 lat i przez 3 lata byla sama (oczywiscie ma dziecko).Po 3 latach poznala faceta i zyja w wolnym zwiazku bo siostra nie chce slubow :D sa ze soba juz 6 lat i jest im razem dobrze.I zeby nie bylo maly nie mowi do niego tato bo ona nie szukala dla syna ojca tylko partnera dla siebie

Gość fcwerfef
Monica czy ty jestes jakas niedorobiona ze tak idiotyczne pytania zadajesz. owszem kobieta z dziekciem jest wartosciowa osoba tak jak pozostali czlonkowie spoleczenstwa a nawet wiecej jest bardziej wartosciowa gdyz sama daje rade ze wszystkim i ma szanse na milosc. mezczyni w wielkiej mierze lubia samotne mamusie. mam mnostwo adoratorow ale wole byc sama:)

Gość Zadowolony koleś
Trzeba było od razu napisać, że pocieszenia tu szukasz ;)

Gość bączek bąk
Monica tak czytam co piszesz i wiesz co smiać mi się chce. Sama jestes panna z dzieckiem i to do tego nie pierwszej młodości a twoje wymagania sa takie zeby facet nie był rozwodnikiem i zeby nie miał slubu koscielnego???:-D Rozbrajaja mnie takie panny ktore same zbładziły ale szukają ideału bo marzy im sie slub w białej sukni:-D Zreszta powiem ci cos, w twoim przypadku to lepszy rozwodnik niz ponad 35 letni kawaler. Od takiego to bym uciekała z szybkościa swiatła, tacy styarzy kawalerzy to najgorszy sort

Gość byle kmuś tylko przygryźć
Cześć autorko- głowa do góry. Nie jesteś przegrana, złośliwościami innych się nie przejmuj. Każdy ma prawo kochać i być szczęśliwy.

Bączek, niby dlaczego najgorszy sort?

Gość patrasekk
ma szanse, tylko jest jej trudniej znalezc:)

Gość Supremus Dux
A czemu związałaś się z jakimś debilem. Ten debil to CI jeszcze dziecko zmajstrował. Rozumu nie miałaś ?

Slepa.... zakochana bylam! On wtedy pracowal..... z czasem gdy w zaszlam w ciaze z miesiaca na miesiac ochote na prace tracil... Ciaza zmienila Go okropnie!!!!!!!!! A juz gdy Mala urodzila too juz w ogole swiat do Nieg nalezal.... i zycie wieczorami!Trzymal mmie niczym w wiezieniu, nic mi nie bylo wolno.......

jak będziesz mocno wierzyć w coś co chcesz to się to spełni

Mialam pecha... z katolickiego domu nikt by nie powiedzial ze w zyciu bede miala nie slubne dziecko. Chcialam na poczatku ciazy bysmy wzieli cywilny. Lecz On nie chcial, a z czasem to ja sie rozmyslilam! I Bozi dziekuje... zaoszczedzila mi nerwow bieganiem po sadach!

nie martw się, wszystko będzie dobrze, ja jestem taki zdesperowany że biorę wszystko co mi w ręce wpadnie

Gość jhkn
Czy jest przegrana? to jasne że tak po bajerowac dla zabicia czasu i baj,baj ,a jak ma więcej dzieci to taką to tylko na ruchanie mozna przygarnąć,no chyba rodzicom nie przedstawiłbym takiego czegoś,co sądzicie?wstyd by mi było.