Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malaona20

CHŁOPAK NIE ODZYWA SIĘ.

Polecane posty

Gość Malaona20

Mamy po 21 lat,studiujemy na tej samej uczelni.2 dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazyy.dzwonilam do niego,ale on nie odbiera,wyslalam setki smsow,bylam pod blokiem nawet darlam siee zeby zszedl na dol,okno od jego mieszkania bylo otwarte,na pewno slyszal :((((( nie wiem co robic!!!!!co dalej!!!!W TAKIM MOMENCIE,ciaza rzecz jsna nie planowana to wpadka,ale to nasze dziecko!

współczuje nieodpowiedzialnego chłopaka :( wkurza mnie, że facet może się wymigać od odpowiedzialności i wszystko spada na kobietę chociaż to jest ich wspólna sprawa. No cóż wg mnie pozostanie Ci podać go o alimenty. Nie jest Ciebie wart.

Gość Malaona20
Mi wcale nie jest do smiechu:( jest wgl opcja ze test sie pomylil mimo objawow??objawami mogą byc nerwobole?cos z psychika,stres :(?bo narazie nie wierze w to co sie dzieje:(

Gość Malaona20
Wiem ze musze sie umowic do gina ale problem w tym ze chodze tylko prywatnie,a nie mam kasy na wizyte teraz:( nie wiem co robic,wczoraj byla niedziela to moze pobalowal,bo nie pracujemy oboje sa wakacje....

Gość Juzia ze spychowa
zrob test ponownie i idz do gina, jesli nie chcesz dziecka iwadomo ze sa inne roziwazania moze jest w szoku i mu przejdzie... chyba ze juz kupił bilet na Wyspy Kanaryjskie :P

Gość Malaona20
Alimenty?dziecka jeszcze nie ma na swiecie a pozatym ja chce z nim byc.nie chce go zostawiac,nie mam serca pozatym on nie pracuje,studiujemy oboje,nawet nie wiem co ze studiami,czy rzuce to w cholere i pojde zaiwaniac:(

Gość Malaona20
Help!!

Gość haska
Możesz wziąć dziekankę.

Gość Malaona20
Ale to juz na cle zycie:(