Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porzucona przez dupka

Życie bywa sprawiedliwe ha ha ha :)

Polecane posty

Słuchajcie :D Pojechałam dziś do koleżanki ze szkolnych lat, pogadałyśmy było miło, ale nie przypuszcałam że ten dzień będzie tak cudowny :classic_cool: wyszłąm od niej, ide na parking i widze mojego ex (mój pierwszy chłopak, zostawił mnie 4l temu, twierdząc że woli "laski z normalnego CZYTAJ: bogatego domu" Ja nie mam rodziny patologicznej, zwykła rodzina mama i tata pracowali zawsze, mieszkanie 65m.. nie to co on -bogaci rodzice i wieeelki dom. Bardzo bolało mnie to rozstanie, opowiadał intymne szczególy naszego życia, naśmiewał się że "wpierdalam ziemniaki i schabowago" kazdego dnai etc :o Ale dziś widze go: blady, chudy ubrany jak lump, a obok niego brzydka gruba dziewczyna z ogromnym tradzikiem, odrostami, pchajaca wóżek który może mieć lat 10 + :D poczułam się cudownie, ładna zgrabna, świetnie ubrana i bez problemów finansowych. Słyszałam od znajomych że zapłodnił jakas laske a mamusia i tatuś odcieli go od korytka, ale dopie teraz uwierzyłąm. Było mu wstyd odwracał głowe i pokrzykiwał na swoją " wybranke" :) "kurwa, chodż szybciej" hahahaha mówie Wam, życie bywa piekne :)

Gość endless samer
oh, jak chętnie zobaczyłabym tak samo swojego byłego :D jednak największą satysfakcję daje mi to, że on wie, że jestem szczęśliwa i mam normalne, poukładane, świetne życie :D Oliwa sprawiedliwa :D:D

Gość bababafjaggakaa
a ja dzisiaj dowiedzialam się, że mojego ex (po którym długo cierpiałam) rzuciła dziewczyna!! tak macie racje! życie jest zajebiste, jak sie ma takie informacje!!:D i cieszy mnie to naprawdę, bo mnie rzucił jak ostatnią szmatę, niech teraz sobie pocierpi

Ja przez rok płakałam ja powalona, miałam pretensje do ałego swiata, że pochodze z "biednej" rodziny, dziś widze że on nie był mnie wart. Ucieszył mnie ten jego upadek :)

Gość bababafjaggakaa
najpiękniejszym momentem jest ten, gdy uświadamiasz sobie, że on nie był ciebie wart!:) dziewczyny siły, wytrwalości, cierpliwośći a miłosc sama przyjdzie. Powodzenia!

Gość oj tak tak23
mnie zdradzil miesiac po zareczynach, calkowicie sie zalamalam ozenil sie z sikda mlodsza ode mnie 8 lat!!!! po 2 latach sie z nia rozwodzi o go zrobila w trabe hahahahahahahahah z jakims niemcem zycie jest cudowne:):) a ja mam fajnego faceta

ach zemsta bywa słodka ;) więcej takich satysfakcji i przede wszystkim szczęścia :D

Gość taka_prawda
wszystko co złe wraca do ludzi :)