Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa_pestka

Zapraszam na wróżby powróżę pierwszym 10 osobom

Polecane posty

Gość jfdgjdfhgututttttttttttt
czy mój facet mnie kocha,weźmiemy ślub ? Anna 11.03.1987

Gość ja teżżż
dziękuje za poświęcony czas

K......... Dziekuje za poswiecony czas Mam pytanie, ale juz nie odnosnie kart. Czy za pomoca sigili mozna odbudowac zwiazek? Tak, można

Gość K.........
A czy zechciałaby Pani przybliżyć na czym to polega?

jfdgjdfhgututttttttttttt czy mój facet mnie kocha,weźmiemy ślub ? Anna 11.03.1987 Między wami jest wielka miłość. Wyszły najlepsze z możliwych kart. Zapowiedź zaręczyn i ślubu, realizacja planów, sukces i szczęście, spełnienie marzeń, dokonanie wyboru przyśpieszy rozwój sytuacji. Na wszystkie pytania karta odpowiada pozytywnie. Szykują się ogromne zmiany przed Tobą, dobre zmiany, działaj , żyj , to jest Twój czas,

Gość jfdgjdfhgututttttttttttt
dziękuję

K......... A czy zechciałaby Pani przybliżyć na czym to polega? Sigil to magiczny znak symbol najczęśćiej w postaci rysunku, stworzony z życzenia , celu który chcemy osiągnąć ( musi on być w czasie terażniejszym, zdecydowany , i nie wolno używać słowa nie) który wprowadzamy do podświadomości za pomocą gnozy . Gnozę możemy osiągnąć na kilka sposóbów. Gnoza to taki stan w którym musimy totalnie odlecieć i stracić świadomość, jednocześnie mając przed oczami nasz sigil . Potem trzeba zapomnieć o tym co robiliśmy, wyrzucić to z myśli, a sigil już wie co ma robić, i wkrótce zacznie działać . Tak to w skrócie wygląda.

Gość K.........
Czyli rozumiem ze Pani tworzy taka sigile, tj pokazuje jak ma ona wygladac graficznie, ja przenosze ja na papier, tak?

Tak. Ja rysuję taki sigil, robię z niego fotkę możesz przerysować go lub sobie wydrukować, lepiej jednak odtworzyć go samemu. A potem postępować wg załączonej instrukcji ode mnie i wprowadzić sigil w swoją podświadomość.

Gość K.........
Dziękuję bardzo za odpowiedź. :)

Gość zalamana praca
ponawiam: zalamana praca ewus a czy widzisz cokolwiek dotyczace terazniejszej mojej pracy?ile jeszcze potrwa itd itp cokolwiek?

Gość może to jest
a ile cos takiego kosztuje?

[zgłoś do usunięcia] zalamana praca ponawiam: zalamana praca ewus a czy widzisz cokolwiek dotyczace terazniejszej mojej pracy?ile jeszcze potrwa itd itp cokolwiek? Trudno mi określić czas, więc zapytałam kart czy widzi dla Ciebie jakieś zmiany na początku przyszłego roku myślę że to będzie drugi kwartał przyszłego roku kiedy to się wyjaśni i pójdziesz dalej gdzie indziej

może to jest a ile cos takiego kosztuje? Stworzenie sigilia z życzenia plus instrukcja jego użycia 35 złotych

Gość zalamana praca
Ewus a co wogole karty mowia o mojej najblizszej przyszlosci?czego mozna sie spodziewac?itd

zalamana praca Ewus a co wogole karty mowia o mojej najblizszej przyszlosci?czego mozna sie spodziewac?itd Aktualna sytuacja doprowadzi Cię do " choroby" - załamanie psychiczne oraz depresję, ucieczka w uzależnienia, skrywanie prawdy o faktycznym stanie zdrowia, samozagłada. Powinnaś słuchać siebie i swojego wewnętrznego głosu to poprowadzi Cię z tego ku lepszemu. Bądź ostrożna w związku, a gdy jesteś sama w podejmownaiu pochopnych decyzji co do poznanego człowieka.l Musisz walczyć o siebie jeśli chcesz tę rozgrywkę z losem wygra,ć

Gość zalamana praca
co mialas na mysli badz ostrozna w zwiazku?(ja jestem w stalym zwiazku)..

zalamana praca co mialas na mysli badz ostrozna w zwiazku?(ja jestem w stalym zwiazku).. Słuchaj swojej intuicji, nie podejmuj żadnych decyzji pochopnie odnośnie związku i was, zanim podejmiesz decyzję zastanów się 10 razy , to trudny czas, musisz działać ostrożnie i z ograniczonym zaufaniem.

Gość jeśli, jeszcze tu zajrzysz
Z tego co wiem, nie powinno się dziekować za wrózbę, wiec dziekuje za poświęcony mi czas. Moglabym mieć do Ciebie jeszcze jedno pytanie? Co K. o mnie w tej chwili myśli? Czy zraziłam go czymś do siebie, że nie odzywa się do mnie, czy jest jakiś inny powód jego milczenia? Magda, 24.06.1990

Gość jaxxjuhh
mogę ja? Justyna19/10/1978 czy do końca tego roku rozwiążą się moje problemy uczuciowe?

Gość zalamana praca
dziekuje moje ostatnie pytanie w pracy do ktorej obecnie chodze mam znajoma jej imie jest Wiola.osoba ta powiedziala ze jestem na liscie kandydatow do zatrudnienia.niby.czy na te osobe moge naprawde w biedzie liczyc?czy bedzie tak jak mi powiedziala?

jeśli, jeszcze tu zajrzysz Z tego co wiem, nie powinno się dziekować za wrózbę, wiec dziekuje za poświęcony mi czas. Moglabym mieć do Ciebie jeszcze jedno pytanie? Co K. o mnie w tej chwili myśli? Czy zraziłam go czymś do siebie, że nie odzywa się do mnie, czy jest jakiś inny powód jego milczenia? Magda, 24.06.1990 Powodem jest nowa miłość i nowe życie jakie próbuje sobie ukladać

jaxxjuhh mogę ja? Justyna19/10/1978 czy do końca tego roku rozwiążą się moje problemy uczuciow Tak, karty nie pokazują żadnych problemów w ej materii , wszystko powinno się ułożyć tak jak sobie zaplanowałaś

Gość jaxxjuhh
bardzo dziękuję za czas poświęcony dla mnie:)

Czy więc to koniec naszej znajomości? Czy gdy wrócę do Polski będzie jeszcze jakaś szansa?

Gość daster yeass
droga wróżko, chciałam prosić o wróżbe. Żaneta 08.08.1993r. Czy Sebastian odezwie sie jeszcze do mnie? czemu tak długo milczy? :( jestem dla niego kimś bliskim?

jeśli, jeszcze tu zajrzysz Czy więc to koniec naszej znajomości? Czy gdy wrócę do Polski będzie jeszcze jakaś szansa? tak, i wracanie do tego w tej sytuacji nie jest dobrym pomysłem

Gość zalamana praca
ponawiam ostatnie pytanie: alamana praca dziekuje moje ostatnie pytanie w pracy do ktorej obecnie chodze mam znajoma jej imie jest Wiola.osoba ta powiedziala ze jestem na liscie kandydatow do zatrudnienia.niby.czy na te osobe moge naprawde w biedzie liczyc?czy bedzie tak jak mi powiedziala?

daster yeass droga wróżko, chciałam prosić o wróżbe. Żaneta 08.08.1993r. Czy Sebastian odezwie sie jeszcze do mnie? czemu tak długo milczy? jestem dla niego kimś bliskim? Odezwie się. Milczy bo tyo trudny człowiek, lui rzadzić i dominować, może uraziłaś go czymś co spowodowało jego chwilowe milczenie

Więc co to za propozycja, która chce mi złożyć, o której mowilaś na początku?