Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa_pestka

Zapraszam na wróżby powróżę pierwszym 10 osobom

Polecane posty

00:45 [zgłoś do usunięcia] genogefffka Genia 23 01 66 , czy moj maz utrzymoje kontakt z dziewczynaz jego przeszlosci i czy ona bedzie jeszcze probowac spotkac sie z nim ? Tak jest z nią w kontakcie. Ich uczucia mogą ożyć. Niech Pani uważa on będzie dla Pani za miły, będzie próbował w ten sposób zagłuszyć sumienie

piotrek.. czy wróci do mnie kobieta z która mam 5 miesiecznego syna ja 31.07.1980 Nie, to już definitywny koniec.

to ja sie wprosze ok Damian 7.11.1989 pytania dwa gdzie i jak szukac roboty zeby znalezc (wskazowki) i drugie za ktora z kolezanek sie zabrac (wskazowki)

Gość ja też poproszę
Kolejny raz zostałam pominięta, także ponawiam pytanie: Gosia 26.02.1988 - skoro mówisz, że nie ma szans na to, żeby kontynuować znajomość z tym chłopakiem poznanym na wakacjach, to w takim razie kiedy spotkam miłość i kim on będzie, jakieś szczegóły na jego temat?

Gość trolling saruman
Dawid 26.04.1989 - czy będę ze swoim partnerem życiowym?

[zgłoś do usunięcia] ja też poproszę Kolejny raz zostałam pominięta, także ponawiam pytanie: Gosia 26.02.1988 - skoro mówisz, że nie ma szans na to, żeby kontynuować znajomość z tym chłopakiem poznanym na wakacjach, to w takim razie kiedy spotkam miłość i kim on będzie, jakieś szczegóły na jego temat? Ciągną się za Tobą jakieś nie załatwione sprawy. Mocno odchorujesz też ten związek co przeżyłaś , spowoduje to u Ciebie głęboką depresję , załamanie i wiele problemów, zanim nie przejdziesz przez to nie oczyścisz się do końca i nie zamkniesz na zawsze tamtych drzwi nic nowego nie nadejdzie ani nie spotka cię

Gość Dvgdt
czy moj chlopak mi sie oswiadczy ? kiedy to bedzie ? ewelina 24.09.93

Gość furiatka559
jak zareaguje moj byly chlopak gdy sie odezwe do niego? czy nie bede tego zalowac i jak potoczy sie ta relacja? Alicja 21.06.93 Przemek 01.07.93 Bardzo dziekuje :*

Olorinek to ja sie wprosze ok Damian 7.11.1989 pytania dwa gdzie i jak szukac roboty zeby znalezc (wskazowki) i drugie za ktora z kolezanek sie zabrac (wskazowki) Masz teraz dobry okres w życiu, ale to Ty musisz zadziałać, zró to co miałeś zrobi,ć, idź w te stronęo której myślisz, cokolwiek zrobisz, teraz się uda, jesteś na początku by wejść na właściwą drogę życia . Te decyzje które podejmiesz teraz będą słuszną i dobrze wybraną drogą. Jeśli myślałeś o zaczęciu dalszej nauki zrób to. Na kobiety przyjdzie jeszcze czas, przed Tobą okres pracy nad sobę,przemiany poglądów i patrzenia na świat., popracuj nad sobą, swoim światopoglądem i charakterem

trolling saruman Dawid 26.04.1989 - czy będę ze swoim partnerem życiowym? To człowiek, który Cię oszuka, nie wart zachodu, ma złe zamiary wobec Ciebie, odpuść sobie nie warto ,będziesz cierpieć

Gość marsjanka77
ja rowniez zostalam pominieta wiec ponawiam pytanie magdalena 07.09.1980 czy zobacze jeszcze kiedys moja pierwsza milosc

Dvgdt czy moj chlopak mi sie oswiadczy ? kiedy to bedzie ? ewelina 24.09.93 Oświadczyn nie widzę, ta znajomość skończy się tak burzliwie jak zaczęła, to tylko romans, on nie ma poważnych planów wobec Ciebie

furiatka559 jak zareaguje moj byly chlopak gdy sie odezwe do niego? czy nie bede tego zalowac i jak potoczy sie ta relacja? Alicja 21.06.93 Przemek 01.07.93 Bardzo dziekuje :* Nic między Wami już się nie odrodzi, on potraktuje Cię jak przejściową zabawkę, wykorzysta i oszuka tylko, nie odzywaj się do niego , nie masz po co , nie warto.

marsjanka77 ja rowniez zostalam pominieta wiec ponawiam pytanie magdalena 07.09.1980 czy zobacze jeszcze kiedys moja pierwsza milosc Nie

Gość furiatka559
dziekuje;)

Gość zalamana praca
kochana ewus bardzo cie prosze bo jestem zalamana moja sytuacja czy uda mi sie utrzymac dotychczasowa prace?czy bedzie ona moja stala praca? 21.11.78 Ania slicznie dziekuje

Gość Szlunykochunek
Kiedy wezmę ślub ?Czy tego roku?12.10.1990 Paweł

zalamana praca kochana ewus bardzo cie prosze bo jestem zalamana moja sytuacja czy uda mi sie utrzymac dotychczasowa prace?czy bedzie ona moja stala praca? 21.11.78 Ania slicznie dziekuje Niestety nie, ta praca przyniesie Ci tylko rozczarowanie , depresję i chorobę. Szukaj czegoś lepszego, w tej się zadręczysz psychicznie

Gość zalamana praca
a jak szybko uda mi sie znalesc cos stalego i pewnego?

zalamana praca a jak szybko uda mi sie znalesc cos stalego i pewnego? Twoja lepsza praca będzie się wiązać z wyjazdem za granicę

Gość K..........
Dobry wieczór Pani Ewo, Mam pytanie do Pani kart, jeżeli zechciałaby Pani odpowiedzieć, byłabym wdzięczna. :) Moja data urodzenia: 20-4-91 Czy P. tęskni za mną, myśli o mnie? Z gory dziekuje za odpowiedz K.

Gość zalamana praca
nie trafilas tym razem bo ja juz mieszkam zagranica!:P

Gość ja teżżż
05.05.1985 olka czy mój były jeszcze coś do mnie czuje, cokolwiek??

zalamana praca nie trafilas tym razem bo ja juz mieszkam zagranica! zawsze możesz wyjechać dalej albo wrócić nic nie stoi na przeszkodzie

Gość zalamana praca
ewus a czy widzisz cokolwiek dotyczace terazniejszej mojej pracy?ile jeszcze potrwa itd itp cokolwiek?

ja teżżż 05.05.1985 olka czy mój były jeszcze coś do mnie czuje, cokolwiek?? Analizuje to co było, przeprowadza rachunek sumienia ale raczej po to żeby definitywnie zamknąć drzwi niż do tego wracać. Jest nastawiony na budowanie nowego.

K.......... Dobry wieczór Pani Ewo, Mam pytanie do Pani kart, jeżeli zechciałaby Pani odpowiedzieć, byłabym wdzięczna. Moja data urodzenia: 20-4-91 Czy P. tęskni za mną, myśli o mnie? Z gory dziekuje za odpowiedz K. Nie, on nie czuje potrzeby do tego wracać co było.

Gość K.........
Dziekuje za poswiecony czas :) Mam pytanie, ale juz nie odnosnie kart. Czy za pomoca sigili mozna odbudowac zwiazek?