Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa_pestka

Zapraszam na wróżby powróżę pierwszym 10 osobom

Polecane posty

Gość daster yeass
Żaneta 08.08.1993 r. Bardzo prosze o wróżbe :) Czemu Sebastian nie odzywa sie tak długo do mnie? jestem dla niego kim bliskim?

bursztyn 12 zostałam pominięta z 1 strony! Już pisałam dwa razy nie odpowiadam na sprawy zdrowotne nie jestem lekarzem,żeby czyjeś zcyie brac w ręce.

Odpowiedziałam na dużo więcej niż 10 pytań, Zapraszam na e-mail. Wróżka też musi za coś żyć ;) Dzisiaj do północy na hasło jestem z kafe 50 procent zniżki., Oferuję wrózby i przygotowanie sigili do samodzielnego wykonania

Gość xxmartitkaxx
to niejest żaden wdowca! ma 23 lata i jestem jego pierwszą kobietą i jestesmy ze sobą od 4 lat i mamy dziecko

Gość kulka analnaaa
co to jest sigili? i ile bierzesz za wrózbę?

xxmartitkaxx to niejest żaden wdowca! ma 23 lata i jestem jego pierwszą kobietą i jestesmy ze sobą od 4 lat i mamy dziecko Dziecko czytaj ze zrozumieniem, nie jeste wdowca , a raczej wdowcem jak już, a jedynie karty go symbolizują jak wdowca, czyli człowieka który chce ale nie może uwolnic się od przeszłości.

kulka analnaaa co to jest sigili? i ile bierzesz za wrózbę? Sigile to magia chaosu, czyli wprowadzanie do podświadomości naszych pragnień i tego co chcemy żeby się stało. Wykonuje się to za pomocą magicznego symbolu który przygotowuje a resztę działa samemu wg moich wskazówek . Koszt wróżby opisowej na jeden temat to 50 złotych Jedno pytanie konkretne 15 złotych Stworzenie Sigila i instrukcja jego użycia 35 złotych

Gość kasia-marek 86.09.01 79.08.10
:-( ewo ominęłaś mnie ;-(

kasia-marek 86.09.01 79.08.10 czy będziemy razem czy kocha mnie ?czyj est szczery? Jest między wami uczucie, związek pewien , ale to jeszcze nie ten właściwy. Powinnaś poczekać na co innego , wielka miłość jeszcze przed Tobą .

Gość ja też poproszę
Gosia 26.02.1988 - skoro mówisz, że nie ma szans na to, żeby kontynuować znajomość z tym chłopakiem poznanym na wakacjach, to w takim razie kiedy spotkam miłość i kim on będzie?

dziękuję Ewuniu,pozdrawiam.szkoda tylko że to nie ten :-(

a gdzie poznam tego drugiego i kiedy?

Gość tez prosze
21.07.92 staram się o dziecko już rok kiedy man się uda?

Gość furiatka559
Jaki bedzie facet z ktorym bede w najblizszym czasie? Alicja 21.06.93

Gość furiatka559
w zwiazku oczywiscie; ;)

Gość tak sobie myśle...
Witam proszę o wróżbę Agnieszka 05.05 1978 Pawel 29.03.1976 Co dalej z nami...??

Gość tak sobie myśle...
i czy znajomośc z Ryszard 11.06.1980 to cos na powaznie czy to na niego czekałam.. Agnieszka 05.05.1978

mydestinationnn Czy uda nam się stworzyć jeszcze związek? Czy jest jeszcze sens? Martyna 27.05.1991r. Maksymilian 14>08.1990r. Jesteście ze sobą silnie związani , on nie może zapomnieć o Tobie , wciąż tkwi w tym co było, ale mentalnie dąży do stworzenia już czegoś nowego i wyrwania się z tego gdzie indziej. Puść go wolno. kasia-marek 86.09.01 79.08.10 a gdzie poznam tego drugiego i kiedy? Przed Tobą teraz okres wyciszenia , duchowych zmian, i rozliczeń z tym co było. Musisz najpierw pozamykać wszystkie sprawy, wyciszyć się , i zrozumieć siebie . Żyj dla siebie, rozwijaj się, ucz, miłość przyjdzie za jakiś czas. furiatka559 Jaki bedzie facet z ktorym bede w najblizszym czasie? Alicja 21.06.93 Ten , którego poznasz teraz pojawi się w Twoim życiu tylko na chwilę, długo nie zabawicie razem,. To będzie duże bum, wielkie zmiany, trzęsienie ziemi ale nic stałego istabilnego. Na prawdziwą miłość jeszcze czas tak sobie myśle... Witam proszę o wróżbę Agnieszka 05.05 1978 Pawel 29.03.1976 Co dalej z nami...?? Panuje między wami silne uczucie, jeśli pozwolisz, na to , rozwinie się z tego piękna miłość, na dłużej, stały związek

Gość jeśli, jeszcze tu zajrzysz
to proszę odpowiedz mi na pytanie: Czy K. odezwie się do mnie niedługo? Czy zapomniał już o mnie? Magda, 24.06.1990

Gość furiatka559
mam jeszcze jedno pytanie - jak zareaguje moj byly chlopak gdy sie odezwe do niego? czy nie bede tego zalowac i jak potoczy sie ta relacja? Alicja 21.06.93 Przemek 01.07.93 Bardzo dziekuje :*

jeśli, jeszcze tu zajrzysz to proszę odpowiedz mi na pytanie: Czy K. odezwie się do mnie niedługo? Czy zapomniał już o mnie? Magda, 24.06.1990 Tak jest szansa że się odezwie , i złoży Ci jakąś propozycję tego co dalej, nie , nie zapomniał o Tobie wcale.

Gość ja też poproszę
Zostałam pominięta, także ponawiam pytanie: Gosia 26.02.1988 - skoro mówisz, że nie ma szans na to, żeby kontynuować znajomość z tym chłopakiem poznanym na wakacjach, to w takim razie kiedy spotkam miłość i kim on będzie, jakieś szczegóły na jego temat?

Gość marsjanka77
magdalena 07.09.1980 czy zobacze jeszcze kiedys moja pierwsza milosc?

Gość katarinamarina
Pani Ewo czy zajdę w ciąże w tym roku? Pani Ewo czy zajdę w ciąże w tym roku? 22.04.1992?

Gość genogefffka
Genia 23 01 66 , czy moj maz utrzymoje kontakt z dziewczynaz jego przeszlosci i czy ona bedzie jeszcze probowac spotkac sie z nim ?

katarinamarina Pani Ewo czy zajdę w ciąże w tym roku? Pani Ewo czy zajdę w ciąże w tym roku? 22.04.1992? Katamarina nie odpowiadam na takie pytania z/w idę na balkon strasznie gorąco

Gość katarinamarina
to co to za wróżka