Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwfewfwef

czy jesli facet olewa dziewczyne to dlatego ,ze nie jest dla niego ładna?

Polecane posty

Gość fwfewfwef

albo nie jest wystarczajaco ładna? podobno facetom zalezy glownie na wygladzie wiec?

Gość fwfewfwef
bo mnie właśnie chyba taki jeden olał :( czuje sie strasznie szczegolnie ,ze sie kochaliśmy 2 razy.. a teraz nie odpisuje od rana...zawsze sie czułam brzydka i beznadziejna mam duze kompleksy mimo ,ze w sumie faceci sie mna interesuja.. ale jak mnie ktorys oleje to zawsze mysle ,ze moze nie jestem dla niego tak naprawde pociagajaca wystarczajaco ,ze seks mu sie nie podobał ,ze jestem dla niego brzydka lub nudna.. sama nie wiem ale jakbym była taka super to czy by mnie olał?

Gość fwfewfwef
no dobrze, może i tak .. ale jakby mu było dobrze ze mna to czy by ze mnie tak szybko zrezygnował? mnie chodzi o sam fakt... po seksie wygladał na zadowolonego , jeszcze wczoraj mi pisał ,ze za mna teskni ,a potem zyczył słodkich snów... a dzisiaj rano mu cos napisałam i nie pisze do teraz :( a siedział na fejsie wiec mógł..

Gość fwfewfwef
moze jestem za wrazliwa na to wszystko ... ale jak dochodzi do seksu z jakims facetem to ja do tego emocjonalnie podchodze dosyc..i teraz cierpie przez to . nawet nie chce mi sie niec robic. nie chce mi sie jesc , tylko placze...

nie dziw sie ze faceci Cie olewają, jak opierasz swoją znajomość na seksie, i leczysz tym swoje kompleksy. Czy twój ojciec rozwiódł sie z matką ?

A może głupia a nie brzydka? Jak ci na nim zależało trzeba było zacząć znajomość od nieco innej strony niż łóżkowej. Teraz masz. ,,po seksie wygladał na zadowolonego'' :D

Gość prawik kafe
to zalezy od faceta .. Nie da sie odpowiedzieć na twoje pytanie jednoznacznie . Ja dawałem kosza dziewcznom, które mnie podrywały dlatego ze nie miałem kasy na randki restauracje itd .. A przyznam ze wiekszosc tych kobiet była ładna .. Odrzucałem kobiety przez brak kasy no i byłem niesmiały .

Gość fwfewfwef
no może to głupio zabrzmiało ,ale chodzi o to ,ze ja szukam przyczyny w moim wygladzie czy charakterze... a nie w czyms innym wiem to głupie ,ale mam kompleksy poprostu..

Gość fwfewfwef
a do tego seksu sama nie wiem dlaczego doszło .. nie potrzebnie chyba macie racje choc znalismy sie od dawna tzn bylismy znajomymi

Gość fwfewfwef
prawik- on nie jest nieśmiały i ma kase wiec nie ta przyczyna ... :(

Gość fwfewfwef
tak ,ale to było dawno bardzo jak miałam 2 lata

Gość fwfewfwef
strasznie sie teraz zle czuje psychicznie przez to wszystko :((

brak ojca, który jest pierwszym wzorem mężczyzny dla dziewczynki/nastolatki, jest powodem twojego nastroju, to ze nie wiesz jak powinna wyglądać normalna zdrowa relacja między kobieta i mężczyzną na płaszczyźnie związku, bliższej relacji. Kompleksy też mogą mieć korzenie w braku męskiego wzorca w twoim życiu. nie było nikogo z męskiego świata kto by pokazał zachwyt tobą, twoim wyglądzie, twoimi osiągnięciami. Ile masz lat :)