Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Większość Pań, jest mi przykro, ale to niestety prawda o was

Polecane posty

Gość kaczuchy do poduchy
a meżczyzna od 30 cm :classic_cool:

Gość kaczuchy do poduchy
a fe.. czy ja coś piszę o chujach?

Gość aska8000as
masz racje akoles od 187.. jak dla mnie............. do tego portfel gruby............ auto i fiut 35cmmmmmm

Mój facet ma 187 i nigdy nie powiedział,że jestem za mała zawsze można nałożyć szpilki wzrost nie świadczy o kobiecości,jak czytam takie głupoty to słabo mi się robi żal

Co z tego jestem mała ale piękna dlatego rzuciłam palenie aby nie tracić nic na urodzie i zdrowiu

Co tam kurwa gimnazjalisto napiszesz ciekawego oprócz nabijania sie z chorych ludzi(poruszyłeś temat karłow) chyba nie wiele

Jestem kobieta i tez widze taka tendecje , ze mezczyzni wola wysokie dziewczyny;-) nie wszyscy - wiec jest i miejsce dla nizszych;-) ale coraz czesciej slysze jak pada kryterium wzrostu

Powiem inaczej:miałam przyjemność z facetami hojnie obdarzonymi przez naturę i powiem,że nie jest to gwarancją spełnienia,tak samo wysoka kobieta nie musi być ideałem piękna i kobiecości,nie można dyskryminować ładnych , mądrych ,ale niskich kobiet jak i facetów z niewielkim przyrodzeniem.Nic nie jest tu przesądzone o niczym.

Nie wydaje mi się aby faceci wybierali tak często wysokie inaczej ja nie byłabym aż tak bardzo w męskim zainteresowaniu a muszę przyznać moje powodzenie jest ogromne od 15 roku życia tak samo niby wolą takie chude a tak naprawde najbardziej lecą na te kształtne seksowne

Dokładnie miałam 11 partnerów i coś Cie boli?Nie nie za fajki dla przyjemności aha zabezpieczałam się od AIDS I INNYCH CHORÓB zawsze w prezerwatywie więc mój przebieg mnie nie boli