Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Większość Pań, jest mi przykro, ale to niestety prawda o was

Polecane posty

Gość Weselna pani
śmieszny co masz do niskich dziewczyn?

wszystkie dziewczyny niskie, średnie, wysokie są piękne gamoniu.. umiesz chocoaż rozmawiać z kobietami ?

w naturze to laska 175 nie powinna plodzic sie z ledwo 180 cm chłopem raczej z takim co ma min 190 ha ha

Gość Weselna pani
Że kobieta zaczyna się od 175 cm. A poniżej 175 cm. to kto to?

Gość olka980
yeaaa Jestem kobietą :D

Dlatego chcę wysoką kobietę, żeby uszlachetnić swoją linię genealogiczną. Zastanawiam się nad Murzynką, bo to okazy zdrowia. Rodzą się mocne dzieci z mieszanych związków.

"w naturze to laska 175 nie powinna plodzic sie z ledwo 180 cm chłopem raczej z takim co ma min 190 ha ha" Co to za idiotyczny tekst? Według tego facet 187 cm nie powinien płodzic dzieci z niską, tylko z taką 175 cm. 🖐️

brawo jak bys miala 160 byłabys niska idiotka a tak jestes wysoka idiotka boze jak dobrze ze moge sie tu posmiac kosztem głupich pogładów i ciasnych umysłow inaczej moja frustracja nie miała by odpowiedniego ujscia

Śmieszny Student Dlatego chcę wysoką kobietę, żeby uszlachetnić swoją linię genealogiczną. No tak w sumie to wysoki nie jesteś ,więc trzeba liczyć na wysoką kobietę że z łaski swojej przekaże dobre geny waszemu potomstwu.Tylko coś wątpię czy któraś się zgodzi,wysoka laska raczej woli wyższych facetów od siebie,więc ty raczej się nie załapujesz.Twoje 180 cm dla laski 175 to trochę mało ,założy szpile 10 cm i będzie na Ciebie patrzeć z góry,troszkę za mały jesteś :P

Gość gbfvhuyikuyhgbf
dzisiaj student to głąb kapuściany :D napisz jak zdobędziesz magistra :d

To nie ja chce zeby bylo tak tak jak to powinno byc w naturze wedle mnie nie ma to znaczenia ale studencik gimnazjalista skoro pragnie tylko wysokiej niech sam urosnie niech bedzie po aryjsku a nie tak byle jak bo jego geny zniweluja geny wysokiej partnerki i nic nie wyjdzie z jego zapedow na wysokie dzieci bo przeciez nasze preferencje seksualne okresla chec splodzenia takich a nie innych potomnych

ja nie licze na wysokie dzieci wiec nie mam takich zapedow moj sporo wyzszy partner to czysty przypadek skusil mnie swoim urokiem osobitym i charakterem a jak odejdzie do wysokiej to krzyzyk na droge

Spokojnie, autora i tak żadna kijem przez szmatę nie chce tknąć więc może sobie pisać, że chce wysoką itp. Na co pannom takie zero?

Gość mocna kawa, o tak
Mam 175 cm, moje życie ma sens!!! Kurcze, wieczorem mam 174 cm, nikt mnie nie zechce... Przegrałam życie :o

Ty masz Student nasrane w tym lbie. Ja jestem i wierz mi ,ze jestem i kobieca i nawet kobieta.

łykacie głupi temat, oburzacie się na autora.. a prawda jest taka, że tylko kupa gówna będzie próbowała wmówić całemu światu, jak powinni wyglądać ludzie, po co karmić trolla? :)

Gość Mam 186 wzrostu i zawsze
Podobały mi się niższe :) takie 155 - 166, co poradzę takie uwielbiam i tyle.

DZIADZIUS MIAŁ 2 METRY BABCIA 150 przezyli w szczęściu i sza cunku 60 lat :) byli cudowni

Gość goooowno widac
na taki durnowaty topic nawet nie chce mi sie nic sensowanego napisac.

Gość Mam 186 wzrostu i zawsze
Śmieszny Student i na odwrót u takich też mam największe powodzenie nie wiem może podświadomie wyczuwają takie kruszynki że się mi podobają :D, naprawdę lubię drobne kobietki przy takiej czuję się dobrze.

Gość smieszny oj ty
a jakbys sie zakochal w nizszej to co?