Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsadna kobietja

mam 20 mat i chce bobaska

Polecane posty

Gość oooooooookkkkkk
Mnie już uprzedzano, że Wy tu tylko na samych bogatych się kreujecie. Nie wierzę Ci, bo byś się tak nie unosiła. Lepszy rydz niż nic.

Gość oooooooookkkkkk
Zapraszam do mojego topiku:D Oświecisz się:P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5315100&start=30 Komu leży na sercu bardziej dobro dzieci tym co mówią, że jakoś to będzie czy tym co wpierw mówią, że hola hola wpierw się przyryktujcie? Co? Tylko Wam BOBASKI I I DZIDZIE W GŁOWIE. A jak się Wam mówi o finansach to wielkie oburzenie. Dzieci nic nie kosztują. Najważniejsza jest miłość na którą nie mamy czasu, bo jesteśmy tak zapracowani Kocham Was ludzie:D:D

Gość czy wam już wszystkim sie
Wierzyć mi nie musisz, akurat najmniej mnie to obchodzi. Właśnie o to chodzi, że na kafe wszyscy przemądrzali, wszyscy mają mieszkania zanim na dziecko się zdecydują a jak ktoś zrobi inaczej to już wyzywają a później się okazuje, że niby mają te "mieszkania" ale co z tego jak klitki 36m i to jeszcze na kredyt :D

Gość oooooooookkkkkk
Lepsza klitka 36 m2 niż wynajmowanie mieszkania. A pisałem coś, że to na kredyt czy z oszczędności? Po za tym uznałem to jako minimum i dałem epitet absolutne, ale Ty tego nie widzisz:P Nosisz okulary czy zapomniałaś?:P

Gość rozsadna kobieta
sory ale dziecko to inna sprawa na dzieciach nie ma sie co wyzywac jak placza sa bezbronne a niektorzy co pisza i WLASNIE zwracaja uwage na pienioadze ... posluchaj mimo tego ze jestem ta KSIEGOWA 6 miesiecy to juz mam jakies pojecie w tym in doswiadczenie na cv moge napisac ze jestem ksiegowa bo taki mam tytul w pracy. ja traz nie chce odrazy robic 3 dzieci chce 1 dziecko ... wynajac 2 pokojowe mieszkanie bo mnie w tym momecie na to stac .. gdyby nie bylo mnie na to stac nie myslalabym nawet o dzicku bo wiem ze dziecko potrzebuje wielu rzeczy. Emocje kazdego ponosza !!!! nawet was .... ale czy to oznacza ze bedziecie lub jestescie zlymi matkami ?? ... racja sa ludzie ktorzy po szkole sredniej ulozyli sobie zycie i super! nie mowie ze kazdy ma tak miec jak moja siostra jej sie poprostu UDALO ze ma takie zycie jakie ma .... chodzi mi o to ze jestem porownywana do mojej siostry w wielu wzgledach nie bede sie tutaj rozwodzic z czym...nie mozecie powiedziec czy jestem rozadna czy nie nie znacie mnie nie poznaliscie osobiscie ... ja nie znam waszego zycia nie kometuje wy nie znacie mojego nie komentujcie. poprzednia wiadomosc napisalam juz z nerwami bo kazdy tu tylko potrafi wysmiac kryrtykowac i wyzywac ale nie potrafi dac dobrej rady. Moje poglady nie sa ani dziecinne ani nie powazne. i szczerze pieniadze dla mnie osobiscie tez nie maja az takiego znaczenia o ile bedziemy mogli z partnerem zapewnic mojemu dziecko to co mu sie nalezy od zycia i wiecej.

Gość rozsadna kobietja
sory ale dziecko to inna sprawa na dzieciach nie ma sie co wyzywac jak placza sa bezbronne a niektorzy co pisza i WLASNIE zwracaja uwage na pienioadze ... posluchaj mimo tego ze jestem ta KSIEGOWA 6 miesiecy to juz mam jakies pojecie w tym in doswiadczenie na cv moge napisac ze jestem ksiegowa bo taki mam tytul w pracy. ja traz nie chce odrazy robic 3 dzieci chce 1 dziecko ... wynajac 2 pokojowe mieszkanie bo mnie w tym momecie na to stac .. gdyby nie bylo mnie na to stac nie myslalabym nawet o dzicku bo wiem ze dziecko potrzebuje wielu rzeczy. Emocje kazdego ponosza !!!! nawet was .... ale czy to oznacza ze bedziecie lub jestescie zlymi matkami ?? ... racja sa ludzie ktorzy po szkole sredniej ulozyli sobie zycie i super! nie mowie ze kazdy ma tak miec jak moja siostra jej sie poprostu UDALO ze ma takie zycie jakie ma .... chodzi mi o to ze jestem porownywana do mojej siostry w wielu wzgledach nie bede sie tutaj rozwodzic z czym...nie mozecie powiedziec czy jestem rozadna czy nie nie znacie mnie nie poznaliscie osobiscie ... ja nie znam waszego zycia nie kometuje wy nie znacie mojego nie komentujcie. poprzednia wiadomosc napisalam juz z nerwami bo kazdy tu tylko potrafi wysmiac kryrtykowac i wyzywac ale nie potrafi dac dobrej rady. Moje poglady nie sa ani dziecinne ani nie powazne. i szczerze pieniadze dla mnie osobiscie tez nie maja az takiego znaczenia o ile bedziemy mogli z partnerem zapewnic mojemu dziecko to co mu sie nalezy od zycia i wiecej.