Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichaC

Jak się zachować ? Pomocy:(

Polecane posty

Gość MichaC

Witam wszystkich, mamy problem ponieważ poznałem świetną dziewczynę przypadkowo na internecie, tak się składa że mieszka ode mnie jedynie 30 km, piszemy ze sobą od 8 miesięcy, od czasu do czasu. Przyznam szczerze że się w niej zauroczyłem , mam normalnie motyle w brzuchu! Planuję spotkanie, nie wiem w ogóle jak mam się zachować, co kupić na pierwsze spotkanie i w ogóle? Proszę o pomoc błagam:( Dodam że mam skończone 17 lat a ona 15. Pozdrawiam

Gość MichaC
Szczerze mówiąc niestety. ale nie :/.

Zrób to. Koniecznie, to zdławi lęk przed rozmową. Rozumiem ze to twoje pierwsze próby w kontaktach damoskomęskich ? Odradzam spotkanie, puki co. Bo bedzie milcząca i niezręcznie. Weź od niej numer. Zdzwoń, zapytaj co porabiała dziś, jaka pogoda :P jak sie czuje.

Gość MichaC
Tak, jeszcze nigdy nie miałem żadnej panny : )

Gość MichaC
Kiedy radzili byście zorganizować jakieś spotkanie? Jak się na nim zachowywać, jakieś kwiaty?

Podczas pierwszych rozmów nie zniechęcaj sie jak bedzie drętwo, bo to normalne :) rozmowa pisana a ta mówiona to dwa światy :) Powoli zastępuj rozmowy na gg tymi przez telefon i jak bedziecie jako tako sie dogadywać to warto sie spotkać :) Wysłaliście już swoje zdjęcia ? Ty musisz do niej przyjechać :) kup kwiatek, jeden. Najlepiej zapytaj o jej ulubiony. Jeden kwiatek bedzie w dobrym tonie, bez zobowiązań :) Bądź uprzejmy, słuchaj jej co mówi, dopytuj w czasie rozmowy o tym co opowiada zeby podkreślić jej swoją uwagę :) Jakaś pizza, lód, spacer po parku jest dobrym miejscem na 1 spotkanie :) przyroda i spokój was rozluźni :) Ale najpierw telefon :) dryń dryń....

Gość MichaC
Od pierwszego dnia kiedy ją poznałem mamy swoje zdjęcia..:))

Tylko nie przesadzaj z nadskakiwaniem jej podczas tego spotkania,nie bądź zbyt "uległy" musisz mieć swoje zdanie nie przytakuj jej, bądź stanowczy i pewny tego co mówisz, spotkanie zaproponuj jak poczujesz,że przez tel sie dobrze dogadujecie:)