Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letniajagoda

przyjaciel i sex

Polecane posty

Gość letniajagoda

Mam przyjaciele od trzech lat i zaproponował mi sex. Nie mam nic przeciwko, ale zastanawia mnie jedno. Mężczyzna w takiej sytuacji czuje do kobiety coś więcej czy tylko chciał odbyć stosunek? Co o tym myślicie? ...

jak by chciał czegoś więcej to by ci o tym powiedział a tak to ma przyjaciółkę i kogoś "do zmniejszania ciśnienia" w jednym

Gość kafe latte 12345
chciał odbywac stosunek ;(

Gość letniajagoda
Hej Lev! Studiujesz czy pracujesz? A tak jeśli chodzi o pytanie - dzięki za odpowiedzi. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze się wypowie:)

Gość fsdddddssssssssssssfffffff
zalezy jak to wygladalo, pieszczoty i samo tak jakos wyszlo czy zaptal tak sucho

Gość letniajagoda
Romantyk91! Tylko nie tak wulgarnie! Byliśmy przez ten czas dla siebie jak brat i siostra. Nie jest taki jak tacy, których prawie zawsze spotykałam. To ciepły i wrażliwy mężczyzna. Przebywanie w jego towarzystwie to sama przyjemność:) Troszeczkę mnie zszokowała jego propozycja, ale mogłam się domyślić... Zapytałam bym go w prost, ale jak to facet - prawdy nie zawsze mogę się spodziewać.

Gość sssssfffffff
chyba chcial dac upust swojemu popendowi

Gość jaktobyllo
napisz jak to wygladalo jak ci to zaproponowal

Gość letniajagoda
zapytał mnie czy bym ni chciała czegoś więcej. Ja na początku odmówiłam, ale kilka dni później przeszedł do pieszczot, a długo długo późnej był sex:D

Gość letniajagoda
nie walnął tekstu od tak sobie. Rozmawiał ze mną, czy w ciągu tych trzech lat byłam w nim zauroczona, czy on mnie się podoba, czy on mnie pociąga, co do niego czuję, jak widzę naszą relację itp...

Gość letniajagoda
napisałam. No i ?

Gość poszarpana_mirabelka/orła_cień
twój *brat* tak cię brał pod szpic, co do niego czujesz? pewnie sobie przygotowuje twoją wilgotną brzoskwinkę pod nalot ;) zapakuje ci swoje ciało jamiste, tak niezobowiązująco. namnożyło się teraz tych przyjaźni :D w potrzebie się pomaga, więc bądź pokorną służką swego Pana :D __________ spragnionych nakarmić nagich przyodziać chorych nawiedzać :D