Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olimpia Olimpijska

temat tylko dla pań! mecz POLSKA_australia / siatkówka. podsumowanie urody

Polecane posty

Gość nie mam na dziś pomysłu
Przecież Australijczycy nie muszą być ciemni, są w stylu Anglików, tyle, że żyjących w cieplejszym klimacie :) Taki typowy, stereotypowy Australijczyk kojarzył mi się zawsze z opalonym blondynem w typie surfera :) A ten Zingel (fakt, nazwisko typowo żydowskie), wygląda jak potomek Wikingów :P Rudawy, różowawa karnacja, kompletnie nie w moim stylu :) Jak tak patrzę na ich kadrę, to widzę, ze sporo tam rudawych :) A co powiecie o naszej reprezentacji? :)

Gość haupenberja91
nie kojarze naszej reprezetnacji :( tzn pamietam, że było kilku w miare, którymi zawsze zachwycały się jakies nastolatki no ale jak tacy w stylu brytyjczyka wyjadą na wyspę to rak skóry murowany 😭 :( a mi sie wydaje,że taki typowy to ma ciemne wlosy, i symetryczna twarz wlasnie jak Nathan Roberts albo np. Rodger Corser 😍

Gość Nanetta
Ludzie! Australia to nie afryka :O Teraz tam jest zima i mają 10 stopni w Melbourne, a latem tez wcal tak goraco nie jest, tak jak w tym roku u nas 26-35 stopni. Upały powyzej 40 to jedynie w centrum i na północy, ale tam nikt nie meiszka. na wybreży, od Brisnane na południe jest tak jak w Portugali albo i zimniej.

Dajcie spokój, Winiarski i Jarosz wymiatają :) Nasi panowie są najprzystojniejsi :)

Gość Nanetta
No i tak jak ktos powiedział. Australijczycy z wygladu to jak Brytyjczycy, bo w koncu sa ich potomkami :O A Byscie zdzwili sie ile Australijek ma blond wlosy. Takie a'la Skandynawki pomieszane z Angielkami, a nie zadne latynoski.

Gość golciaa
i bardzo dobrze, BIAŁA WYSPA! niech nie wpuszczają azjatów, afrykanów, amerykanów i reszty ciapatego świata :)

"Tak jak w Portugalii" - tam też ludzie mają ciemniejsze karnacje :) Nie mówię o murzynach, ani Arabach :P Tylko o takich łapiących słońce :) A ci Australijczycy jacyś tacy ryżawi, jak Wikingowie, bardziej w stylu Irlandczyków :)

Gość Nanetta
No klimat tak jak w Portugalii a nawet troszke chlodniejszy, tam ludzie po prostu zyja tylko na wybrzezu. 90% mieszkancow zyje max. 100 km. od wybrzeza a tam zawsze tez klimat jest chlodniejszy. W upalnym centrum i na polnocy praktycznie nikt nie meiszka. Tylko aborygeni, i oni faktycznie sa bardzo czarni, bardziej niz murzyni. A Australijczycy to potomkowie Anglikow, w mniejszym stopniu skandynawow i irlandczykow wiec stad taki "Swojski" wyglad.

Gość Nanetta
a pozatym przez wiele lat, jescze do niedawna w Australii bylo bardzo surowe prawo imigracyjne i wpuszczano przedewszystkim Imigrantow z Europy. Z Azji i Afryki rzadko.

Gość marząc o australii
i bardzo dobrze :) dzięki temu zachowają czystość :) Aborygeni są chyba niegroźni :) grunt, że nie ma muzułmanów i żydów :) tak mi sie marzy Australia :( albo Wielka Brytania (ale tam zimno:()