Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alishia.

Cisza...

Polecane posty

Gość alishia.

Mam taki problem, może za dużo powiedziane, ale dręczy mnie to...Spotykałam się z chłopakiem, przyjeżdżał do mnie i wgl ale nie byliśmy parą...i nagle kontakt się urwał dwa tygodnie temu szczególnie z jego strony a ja nic z tym nie robiłam bo przecież dziewczyna nie powinna pisać pierwsza...i teraz nie wiem co z tym zrobić czy napisać do niego coś w stylu czy nasza znajomość na tym etapie się kończy czy jak? doradźcie prosze.

Gość może jeszcze się odezwie
czego Ci życzę chyba trochę Ci na nim zależy ? :)

Gość alishia.
Pewnie tak, inaczej by mnie to nie dręczyło... ;)

Gość alishia.
Doradźcie prosze .

Gość onaonaonaaaaaaaaaonaaa
a jak długo sie spotykaliscie, nim nastapila ta cisza? i wlasciwie z czyjej strony urwal sie kontakt?

Gość alishia.
miesiąc, i przez ten czas pisał do mnie, dzwonił...On zerwał kontakt.

Gość diderotkaXVIII
zerwal, bo kontakt poniewaz poza toba spotykal sie takze z inna, i ta inna przypadla mu bardziej do gustu. dlatego juz do ciebie nie odzywa sie.

Ile razy koles musi pierwszy pisać dzwonic i wychodzic z inicjatywą bys w końcu sama ruszyła dupę i wykazała się czyms ze swojej strony? Nie dziwię się, że Ciebie olał skoro ani razu nie pisałaś pierwsza bo nie wypada. Żałosne.

Gość diderotkaXVIII
to niekoniecznie tak musi byc, ze ja olal z tego powodu. raczej wybral inna.

Gość alishia.
ale nie było tak ze ja nigdy pierwsza nie pisałam, od zerwania kontakty w czasie tych dwóch tygodni nie pisałam pierwsza bo nie lubie sie narzucać...

Gość diderotkaXVIII
Pewnie poznalas go w necie. Spotykalas sie tylko z nim. A on z dwoma naraz (co najmniej). I wybral inna. Wieksza chemia, lepsze cycki, czy tam charakter. Zalezy jakie kto ma priorytety. I to jest informacja z pierwszej reki.

Gość diderotkaXVIII
Sama piszesz, ze nie byiscie para. Wiec on to robil celowo, wiesz. zebys nie zaangazowala sie za bardzo. Po to trzymal dystans.Lepiej kochana Ty nie zastanawiaj sie nad tym. Z facetami sa same klopoty.

Gość alishia.
Nie poznałam go w necie, on mnie zaczepił na strefie kibica :) w sumie to nie spotykałam sie tylko z nim więc cięzko o angaż i to ja zawsze jestem bardziej zdystansowana u niego dystansu nie zauważyłam. I zgadzam się co do tych kłopotów :)

Gość alishia.
'ten ostatni niedziel...'- czytaj dokładnie i jak nie znasz nie oceniaj. pozdro.

Gość diderotkaXVIII
a czemu cie to dreczy, ze milczy? chodzi o takie tam babskie ambicje, ego itd?

Gość diderotkaXVIII
skoro masz do wyboru innych i nie zanagaz sie, to olej go. Tak jak on Ciebie. Ile koles ma lat>?

Gość alishia.
niedziel-'ale nie było tak ze ja nigdy pierwsza nie pisałam, od zerwania kontakty w czasie tych dwóch tygodni nie pisałam pierwsza bo nie lubie sie narzucać...' nie wiem, może pomyślałam że coś mogło by z tego być...to napewno nie ego. Chyba właśnie go oleje, tylko wolałabym dostać powód dlaczego tak a nie inaczej...zawsze jak nie odzywał się dzień-dwa to pisał ze miał dużo pracy itp... ma 22 lata.

Gość diderotkaXVIII
wiesz, po co ma Ci teraz pisac cos kategorycznego? Nie pouklada mu sie tam, gdzie aktualnie mysli, ze mu sie ulozy i bedzie mogl zadzwonic do ciebie. faceci nie pala mostow za soba.

Gość alishia.
Z biegiem czasu zapomnę o akcji, ale widzę że Ty chyba ostro przejechałaś się na jakimś kolesiu, bo krytycznego podejścia do nich Ci nie brakuje... :)

Gość diderotkaXVIII
Moze dlatego, ze mam 30 lat i wiele juz widzialam i wiem na co stac facetow :)

Gość alishia.
Racja...z ogromnym dystansem trzeba podchodzić.