Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonzoo36

Kochanka zawsze bedzie lepsza od zony

Polecane posty

Gość bonzoo36

jak facet powie wez do buzi to sie usmiechnie, a zona tylko sie skrzywi i popatrzy jak na idiote

Gość przy stole z judaszem
aczkolwiek tylko do czasu aż zakumpluje się z zoną :D

Gość kertoipp
Jaką wybrałes taka masz

Gość Ernest33
to znaczy ze zona prócz bycia żoną jest również kochanką i robi rogi

kochanek też jest lepszy od męza :classic_cool: To zazwyczaj działa w obie strony :D:D:D

Gość nie ty jedyna
oczywiście :) nie goni za bałagan, śmierdzące gacie zostawione na środku łazienki, zakup kolejnego drogiego "bzdeta" do kompa, nie umęczona staniem nad garami, prasowniem, siatami, wstawaniem w nocy do dzieci itd. i tak można bez końca ...:P kochanek też jest lepszy od męza :) V34

absolutnie nie :classic_cool: jest zawsze pachnąca wygolona ma hektolitry lakieru na włosach i przede wszystkim nie ma migren :D:D

absolutnie nie :classic_cool: jest zawsze pachnąca wygolona ma hektolitry lakieru na włosach i przede wszystkim nie ma migren :D:D

Gość nie ty jedyna
jak już to ona by mi mogła zazdrościć :P

no czy ja wiem... jak byłam kochanką to fochałam o wszystko, a on latał za mną i się prosił, a u żony w zasadzie miał full service teraz jak jestem jego żoną to w zasadzie u mnie ma full service :D pewnie lata za jakąś następną nieprzystępną 😭

jak dostanie co chce to i tak za kolejną łanią goni :D:D

do lasu mnie ciągnie 😭 jedni mówią suczki inni locha a mnie sie łanie podoba :D:D

Gość a na uczuciowym
ktoś dziś chciał "długonogą foczkę" :P

Gość kochanek tez jest
lepszy od męża. Zawsze wygolony i gotowy na każde zawołanie. Nie ma meczu, tv czy kolegów

Gość jestem hedonistką :)
bo....nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale o to by go gonić hahahaha

gdyby nie wyrzuty sumienia i zasady,które ktoś gdzieś odgórnie ustalił to wszyscy by zdradzali ;) Każdy od czasu do czasu spróbował by czegoś innego i nawet nie mówcie, że nie :D Co nie oznacza, że ja zdradzam bo wprost przeciwnie.

Gość S.P.L
Wszystkich batonów, których znałem, a którzy stwierdzili, że kochanka oprócz dawania, może stać się drugą żoną, bardzo szybko od takiego koorviszona odchodzili. Kochanka, jak i kochanek, ma zawsze dawać dupy, a nie ględzić o wspólnym życiu. Dupa, dupa i jeszcze raz dupa. Kochanka ma być jak auto, jeszcze jedną mechaniczną narzeczoną od robienia laski, i innych fanaberii łóżkowych, wszak musi wykazać się, że jest lepsza w czymś od źony, a w czym ma być, w bzykaniu!

S.P.L też kiedyś byłam kochanką.Przez jakieś dwa lata.Mydlono mi oczy, że będzie rozwód z żoną,że myśli o naszej wspólnej przyszlości bla bla bla.Byłam młoda,zbyt młoda i w to najzwyczajniej uwierzyłam.Przynajmniej na początku.Widywaliśmy się żadko bo dzieliło nas 600km ale zawsze podczas spotkań było jedno ;] Później to już znalazł sobie drugą w tym samym mieście wiec ode mnie nawet nie odbierał tel.Otworzyłam oczy gdy zakochałam się w innym wolnym chłopaku.Teraz kiedy tego ex widuje czasami bo mamy wspólnych znajomych śmiać mi się chce.Jemu nadal w głowie d*pa :P Moja,nie moja,jakakolwiek :P a żona?Fakt, że jest w trakcie rozwodu ale to chyba z własnych pobudek a nie z miłości do innej.