Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona z seksu

Jak go skutecznie zdenerwować

Polecane posty

Mam takie pytanie, jak zdenerwować faceta, aby domyślił się, że nie jestem zadowolona z seksu? Tylko on dochodzi a o mnie zapomina. Nie chcę z nim rozmawiać na ten temat, bo mam taki charakter, że szybko się wkurzam. Pomyślałam, że mogłabym ściemnić gdy on już by dochodził, że bardzo mnie boli i że nie dam rady :) Jak myślicie, wkurzyłby się? Chcę mu dopiec, sprawić, żeby był niezaspokojony, żeby poczuł się tak jak ja. Pomóżcie, jeśli możecie dajcie jakieś przykłady co mogłabym zrobić aby przed orgazmem wszystko przerwać :)

Gość 100%woman
najgorszy pomysl o jakim slyszalam ever! jesli chcesz kiepski seks zamienic na calkowity jego brak (bo prawdopodobnie tak wlasnie sie stanie, kiedy seks zacznie kojarzyc sie Twemu facetowi z nerwami i stresem), to prosze bardzo. jestes kretynką.

Gość orson
a najlepiej zmien faceta na mnie. Będzie pani zadowolooooooona :)

ale zrozumcie, mnie to denerwuje ze tylko on dochodzi. o mnie nie mysli, kocham go nie rozstane sie z nim przez to, ale chce mu jakos dopiec aby sie domyslil

Gość kfojkfhj
a jednak nie śpisz :))

Gość kfojkfhj
a co poradzę, wchodzę i od razu ty :)

Gość kfojkfhj
zresztą , wiedziałem ,że to wymówka :)

Gość 100%woman
ale z Ciebe dzieciak. Nerwy w lozku, dziewczyno! idz do lekarza, jak nie mozesz dojsc albo niech on idzie, jesli dochodzi za szybko. Co to za facet, co nie umie sie kontrolowac i mysli tylko o sobie? albo jak on skonczy, to niech Ciebie dokonczy palcem czy ustami, i po problemie. ale zadnej manipulacji w lozku! opamietaj sie

Gość kfojkfhj
jaaasne :)) orson , masz rację , ale to groch o ścianę , najlepiej uczyć sięna błędach

Gość kfojkfhj
i co ma powiedzieć lekarzowi ? że jej chłopak to egoista ? jaki lekarz to leczy ? to może od razu do rodziców ?

Gość dyrydyryy
faktycznie , najlepiej niech ppowie : mój kochanek to dupek a seksuolog na to : to kopnij go w duopę , osiemdziesiąt złotych :)

Gość doświadczony przez życie
faceta najłatwiej wkurzyć zabierając mu pilota od telewizora. I nie powiesz u gdzie jest zani nie poczujesz się zaspokojona.