Gość nmiuyopi Napisano Sierpień 6, 2012 szef mojej firmy to totalny h**. strasznie sie do mnie czepia- dzis np zrobil pewien blad, za ktory musze zaplacic z wlasnej kieszeni 500zl- omawilismy pewna sprawe, powiedzial co i jak mam zrobic po czym okazalo sie ze to co zrobilam jest zle-zrobilam tak jak kazal- i strate musze pokryc z wlasnej kieszeni. czy to jest normalne???? dodam ze nie zarabiam jakiejs wygorowanej sumy- okolo 2000-2200. czy w takiej sytuacji powinnam mu podziekowac za wspolprace? dodam ze jestem specjalistka w branzy co nie znaczy ze odrazu znajde inna prace:(. czepia sie o wszystko, ze papier lezy nie w tym miejscu co trzeba, ze telefon sie zablokowal, ze drukarka nie dziala itp....dodam jeszcze ze jestem dobrym pracownikiem- powiem tak-ze mnie ma lepsze korzysci finansowe niz z pozostalych pracownikow- o co wiec chodzi? ostatnio zasugerowal ze byc moze bedzie placil polowe tego co placi (wyszlo by okolo 1000:D/reke). co mam robic????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach