Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srokafoka

chore mysli

Polecane posty

Gość srokafoka

witam, musze sie wyczyscic z tych myśli...dlatego tu pisze. Mysli te dotycza starej jak swiat sprawy. Dawno dawno temu okolo 7 lat...zdarzylo sie to co dzieje sie czesto w historiach milosnych on zdradził ja z inną. Mial zostac ojcem z inną- co bylo ogromnym ciosem dla niej.Wiadomo ze rozstanie bylo nieuniknione. No i zycie toczylo sie dalej. Ona myslała o nim i tak mimo zdrady...ale najgorsze jest to ze ona myslala tez o tej innej. Mysli krazyly w jej glowie czesto typy dlaczego ona a nie ja. Co ona miala lepszego itp. Dzis tyle lat po tej tragedii wciaz ona mysli ze musiala byc mega brzydula ze on nie chciał przy niej byc. Ona ciagle porownuje sie do tej innej...i ciagle stara sie byc lepsza...cokolwiek to by znaczylo. Życie jej zmienilo sie bardzo bo codziennie zanim wyjdzie z domu mysli o tym by wygladac perfect!!pod kazdym wzgledem.CHoc wiadomo ze to juz nic nie zmieni.Zaczynam myslec ze to jakas choroba bo nie znam nikogo kt by tak miał.CHoc pewnie nikt sie nie przyznaje. Ja tez nikomu o tym nie móie bo po co wspominac teraz tamta historie. Przyjaciolka by mnie chyba zabiła ze jeszcze o tym mysle...a ja w koncu tez mam swoje zycie meza i dziecko. ale te mysli mnie dobijaja...Moze ktos ma podobnie?

Gość srokafoka
up up jest jeszcze kto