Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga1723

Szpieg w komputerze .?!

Polecane posty

Gość aga1723

hej , może znajdzie się tu ktoś kto mógłby mi pomóc w tej sprawie ; d . ? Słuchajcie , piszę z moim chłopakiem na gg , ale moja mama nie jest co do niego pewna , ale ja nie chciałam z nią o nim rozmawiać , przez długi czas milczała na jego temat , więc myślałam że sobie odpuściła ... myliłam się . Kiedy kończę rozmowe z moim chłopakiem , laptopa mam cały czas przy sobie . a moja mama i tak wie o czym pisaliśmy , i nawet jakie zdjęcie mu przesłałam , nawet kiedyś powtórzyła mi słowo w słowo to co do mnie napisał . wie nawet z kim innym piszę na gg i co mam na komputerze , nawet do niego nie zaglądając .. możliwe że założyła mi jakiegoś szpiega czy coś .? pomoże ktoś .? jak to zablokować lub zlikwidować z mojego kompa .? ; D

Gość bingo bango
dziewczynko, ludzie włamują się do Pentagonu, a Ty się pytasz, czy matka może Ci do kompa zajrzeć, niepoważna jesteś :D formatuj dysk i potem trzymaj kompa przy du­pie, zahasłuj wszystko co sie da :p

Gość aga1723
jestem poważna . niepoważna to bym była gdyby , ona mogła do niego zajrzeć przy każdej wolnej okazji , pfff , taka głupia nie jestem . mam hasło do wszystkiego czego się da , kompa mam zawsze przy sobie , ona go wcale nie dotyka , wkurwia mnie to że wszystko wie i chce to jakoś wyłączyć , więc jeżeli nie masz zamiaru mi jakoś pomóc , to się tu nie wpierdalaj . !

Gość bingo bango
sory, ale jesteś znacznie głupsza niz ci sie wydaje, szczególnie w temacie komp. 🖐️