Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja2345

Jak o nim zapomnieć.?

Polecane posty

Gość Kaja2345

Poznałam kiedyś na weselu chłopaka no i zaczęliśmy razem tańczyć i wg. On mi potem powiedział że sie mu bardzo podobam i ogólnie jest mną zafascynowany. Tańczyliśmy do kilkunastu piosenek razem i on sie tak fajnie wygłupiał że albo mnie pocałował w policzek albo uklęknął albo mnie wziął na ręce. Problem jest taki że dzieli nas 6 lat różnicy :/ a ja pełnoletnia nie jestem :/ on mi powiedział że ,,on nie widzi problemu i może na mnie zaczekać'' ale ja go znam już troche i wiem jaki jest..lubi sie wyszaleć a ja go nie chce ograniczać :/ powiedziałam mu że to nie ma sensu i że nie możemy być razem. Przyznał mi racje i stwierdził że za pare lat ,,zobaczymy''. Tylko że ja wiem że i tak nie bedziemy nigdy razem ;( był taki kochany i z wyglądu i z charakteru ;( chyba naprawde sie zakochałam ale nie chce tego :/ jeszcze mam rodzeństwo i oni cały czas coś o nim gadają w stylu ,,No mała ale masz branie'' albo ,,no to bierz sie za niego bo masz okazje'' albo ,,całkiem na twoim punkcie oszalał! podobno komuś tam mówił że mu sie bardzo podobasz!'' i to ich śmieszy a mnie wkurza! bo chce o nim zapomnieć! co mam zrobić? ;( Długo to potrwa nim sie ,,wylecze''? A tak ogólnie nie wiem jak mam go rozumieć bo on tak mówi że poczeka na mnie i wogóle ale nie wiem czy mówi to na poważnie czy tylko tak bo widział że jestem zmieszana :/ PS. Siorka mi mówi że mam sie nie gorączkować bo 6 lat to nie dużo i kiedyś możemy spróbować ..ale ja nie widze dla nas żadnej przyszłości i nie chce sobie robić nadziei :/ jak szybciej o nim zapomnieć? nie widze sensu w tym żeby na mnie czekał..

Gość płłakać się chce
A dlaczego chcesz o nim zapomnieć? Dlaczego nie możecie się teraz spotykać?

Gość płłakać się chce
ps.: Sram mordą

Gość Kaja2345
bo ja jestem od niego 4 lata młodsza ale w takiej sytuacji że musiałby na mnie przynajmniej z 2 lata poczekać żeby to jako tako wyglądało i on chce ale ja nie chce go ograniczać bo znam go z natury i wiem że lubi szaleć, imprezować a ze mną narazie by nie mógł

Gość Kaja2345
PS. tam napisałam że nas dzieli 6 bo mi klawiatura nawala i sie mi pomyliło wybaczcie ^^

Gość gość
Ja również nie mogłam zapomnieć o facecie. I to nawet dłużej niż rok. W końcu koleżanka poleciła mi stronę http://urokmilosny24.pl . Nie licząc na wiele zamówiłam urok miłosny. Rezultat przerósł moje oczekiwania Facet zaczął za mną szaleć Jesteśmy teraz razem i jest nam naprawdę dobrze