Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RedLipstick

maz przyznal ze jest seksoholikiem..

Polecane posty

Gość RedLipstick

a oto moja historia.. 7 miesiecy temu rozstalam sie z mezem poniewaz 3ci raz okazalo sie iz mnie zdradzil 2 poprzednie razy wybaczylam poniewaz byly to przelotne "przygody" a mi zalezalo na normalnym domu dla mojego dziecka.. wiecie mama i tata... jego tulmaczenie zawsze obwinialo mnie ze jestem zimna itd itd.. otuz niebyla to prawda uprawialismy seks w sumie 7 dni w tygodniu zawsze byl bardzo udany dla nas obojgu. otuz 3 raz juz nieprzeszlo spakowalam siebie i dziecko i wyjechalam do innego stanu(mieszkamy w usa) zaczelam nowe zycie wszystko bylo ladnie pieknie nowy dom praca samochod nawet zaczelam sie z kims spotykac. sadownie uzgodnilismy ze bede przyjezdzala co 3 miesiace aby mogl widziec corke no i tak tez zrobilam w sobote przylecialam do stanu w ktorym mieszka maz w niedziele prosil o spotkanie z dzieckiem oczywiscie sie zgodnilam. bylam pewna ze odbierze corke ze swoja nowa dziewczyna(od 2ch mc) ale przyjechal sam i spytal czy bysmy oboje mogli zabrac mala na plaze i porozmawiac po paru minutach namyslu stwierdzilam ze to napewno zrobi dobrze corce, ze bedzie wiedziala ze tak naprawde wszystko jest ok. (3 latka) w polowie naszego "rodzinnego" dnia chcial usiasc i porozmawiac. stwierdzil ze bardzo kocha mnie i corke i chcialby wszystko naprawic ale wie ze niebedzie mi wierny bo niepotrafi tego kontrolowac i ze wie ze jest seksoholikiem i swinia... i zeby pomuc mu znalesc terapie. jego seksoholizm niepolega na dziwnym seksie w dziwnych miejscach i kilka razy dziennie tylko codziennie 1 lub 2 kobiety,, niewaznie czy znajome czy obce czy striptizerki. szczerze odkad mi to wczoraj powiedzial niewiem zabardzo jak do tego podejsc mysle o tym non stop niewiem co zrobic jak zareagowac. tymbardziej ja juz mam nowe zycie 2000 mil od niego od jego obecnej "dziewczyny" z ktora mieszka... Co byscie zrobily na moim miejscu jak zareagowaly? ja mam kompletny metlik ;/

Gość napuść na niego pedałów
A olać go, chyba, że chcesz być jedną z wielu i zagubić się w tłumie kurew. Czy on chce żebyś zaakceptowała jego kurwienie się, bo gdybyś się zgodziła, to przecież wiesz jaki on jest i że by cię zdradzał. Wyrąbał koleś jak łysy o beton, a ty jeszcze myślisz co zrobić, no proszę cię...

Gość co za historia
prawdziwa czy prowokacja

Gość równo
Seksoholizm, tak jak i inne uzależnienia, się leczy. Wyślij chłopa do lekarza, a z resztą już i tak jesteś po rozwodzie to co Cię obchodzi jego dalsze życie.

Gość RedLipstick
nie nie rozstalismy sie 7 miesiecy temu ale ostatnio sprawa rozwodowa jest dopiero pod koniec roku ze wzgledu na podzialy majatkowe.. czemu zastanawiam sie co robic? poniewaz chcac niechcac jest to ojciec mojej corki i niechce aby pokazywal jej taki egzemplaz mezczyzny nawet gdybysmy niemieli byc ze soba to zalezy mi aby wiedziala jak mezczyzna powinien sie zachowywac i traktowac kobiete.

Gość pierdolenie, facet puszcza
ci scieme zeby tylko mógł sobie ruchac inne kobiety a ty mu jestes potrzebna zeby jeszcze w domu poruchać i zjeść obiad przgotowany przez ciebie. Rob jak chcesz, uwazaj zebys czasami jakiegos chorobska przez niego nie dostala :o

Gość pierdolenie, facet puszcza
Ty go na siłę chcesz zmienić ale wiedz ze Ci sie to nie uda. A dziecko niech wie, ze tatus skurwiel skrzywdzil i rozbił rodzinę, w końcu jak będzie starsza to będzie chciała wiedzieć dlaczego tak naprawdę ojciec nie mieszka z Wami.

Gość renoaaa
Jakie to latwe. Facet mowi ze jest seksohlikem i czuje sie rozgrzeszony...:o jaki on biedny, ze spotkala go taka choroba.

Gość wiem coś o tym, niestety
ja wczoraj odkryłam ze mąż zdradza mnie z kilkoma kobietami naraz, jestem zdruzgotana, wszystkiego sie spodziewałam ale nie w taki sposób.. czym sobie na to zasłuzyłam..

Gość RedLipstick
ja na sile zmieniac jego niechce. jak juz pisalam od jakiegos czasu mieszkam 2000 mil odniego rozmawiam z nim raz na 2-3 miesiace nasze malzenstwo jest w sumie zakonczone fizycznie i psychicznie czekam tylko na papier z sadu ktory to potwierdzi legalnie i koniec. po prostu gdy osoba z ktora spedzies ostatnie 7 lat okazuje sie kompletnym skur******m. obwinia mnie o rozpad malzenstwa.. potem nagle gdy przychodzi czas pierwszej wizyty od miesiecy zmieka zaczyna plakac i prosi o pomoc o znalezienie terapi bo zdaje sobie sprawe ze ma problem to niebardzo czlowiek wie jak na to zareagowac i o takie opinie mi chodzi

Gość RedLipstick
otulona_snem ogolnie uwazam ze ktos kto gow** wie o zyciu zwiazkach malzenstwach itd itp naprawde powinien opanowac sie i niewyrazac swojej opinii tymbardziej jezeli niema nic ciekawego do powiedzienia. thanks & bye :)

Gość LJUHYUHYUH
a ja nie czytam wypowiedzi kogoś zdebilonego do tego stopnia że nadał sobie przydomek OTULONA SNEM ale trzeba mieć posrane w głowie

Gość równo
Autorko, ale w czym problem? To chyba nic trudnego znależć w Stanach lekarz seksuologa, który poprowadzi terapię Twojego byłego męża. Nie rozumiem dlaczego Ty masz się tym zajmować skoro sprawy zaszły już tak daleko, że czekasz tylko na wyrok sądu rozwiązujące Twoje małżeństwo. Zajmuj się teraz tylko sobą i swoim dzieckiem, po co masz się troszczyć o człowieka, który Cię skrzywdził.

Gość równo
PS. otuloną _ chyba gównem , się nie przejmuj, to miejscowa oszołomka, niezrównoważona psychicznie baba :-P, która lubi obrażać ludzi po to aby podnieść swoją samoocenę

Gość RedLipstick
Maz sam z siebie usiadl ze mna stwierdzil ze chce terapi chce pomocy seksuologa niewiem zbytnio dlaczego poprosil o pomoc w znalezieniu terapeuty akurat mnie ale chcialabym pomuc mu naprawic swoje postepowanie ze wzgledu na nasza corke jak juz pisalam ma dopiero 3 lata na chwile obecna niewie za bardzo co sie dzieje. ale gdy bedzie wieksza niechce byc ta osoba ktora bedzie musiala powiedziec jej ze jej tatus jest ku***arzem i dlatego niema go z nami dlatego czuje sie w pewnym sesie odpowiedzialna za pomoc i probe zmiany jego postepowania. moze to brzmi dosc nietypowo czy banalnie. pisalam na tym forum w oczekiwaniu opini od obcych mi osob ktore tak naprawde nieznaja mnie i wiedza w sumie tylko to co napisalam chodzi mi o to czy inni maja taki tok myslenia jak ja czy moze robie cos zlego i powinnam kompletnie nieprzejmowac sie wczorajsza rozmowa i "zlac" sie na meza i jego problem..

Gość no i co xxx xxx xx
Ja bym sie zbadala na choroby przenoszone droga plciowa. I to jak najszybciej. Bleeeeeee

Gość RedLipstick
co do chorob akurat sie niemartwie poniewaz 7 mc ktore niejestesmy ze soba niespalam z nim a po informacji o 3ciej i "ostatniej" zdradzie nastepnego dnia wszystkie badania robilam otulona_snem poziom twojej inteligencji nieprzekracza poziomu inteligencji rybki mojej corki wiec o czym tu wogule mowa? zreszta skoro mialas juz "az" 2ch mezow to gratuluje, pokazalas juz nam wszystkim jaka jestes obeznana w temacie malzenstwa. a teraz tobie juz podziekujemy milego dnia i dowidzenie :)

Gość gość
otulona_snem 2012.08.07 w ogÓle to radze zainwestowac w slownik,znalezc to slowo i jeebnac sie nim tak 123456789 w ten zakuty sagan cool.gifsmiech.gif