dixi 78 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Który z tych dwóch probiotyków doustnych ginekologicznych jest "lepszy" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja biore lacibios Napisano Sierpień 7, 2012 O tym drugim nawet nie słyszałam. Ja myśle,że sklady maja podobne. Ja bym na cene spojrzała. Za lacibios płace 19.99zł lub 29.99zł-zależy od apteki. A to drugie po ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja biore lacibios Napisano Sierpień 7, 2012 O tym drugim nawet nie słyszałam. Ja myśle,że sklady maja podobne. Ja bym na cene spojrzała. Za lacibios płace 19.99zł lub 29.99zł-zależy od apteki. A to drugie po ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiamarysia Napisano Sierpień 8, 2012 jest jeszcze provag, też probiotyk ginekologiczny. stosowałam i nie mam zastrzeżeń. można kupić opakowanie w którym jest 20 kapsułek za około 34 zł, z 10 kapsułlkami około 20 zł. zależy od apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Sierpień 8, 2012 Najlepszy jest iladian, ma najwięcej kultur bakterii i nie trzeba go trzymać w lodówce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubanska Napisano Sierpień 9, 2012 myślę, że ilość bakterii nie jest aż tak istotna. najważniejsze, skąd pochodzą szczepy bakterii. powinny być dopasowane do polskiej flory bakteryjnej. wiem, że akurat provag spełnia to kryterium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach