Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja narobilam..:(((

Zakochałam się w bogatym chłopaku...

Polecane posty

Gość co ja narobilam..:(((

Pewnie zaraz mnie tutaj większość zjedzie ale przeczytajcie najpierw. Poznałam go przez internet,okazało się że mamy jakiś wspólnych znajomych.I tak mijaly dni a ja sie coraz bardziej w nim zadurzałam.Nic nie mówiłam,ale chyba to było widać bo i on zaczął sie zachowywać inaczej,dawał mi odczuc ze nie jestem tylko koleżanką... Wpadłam po uszy. Na początku było ok ale z czasem się dowiedziałam że on ma kilka zer na koncie i strasznie się tym speszylam.Ponadto mam wrażenie że on czasami w rozmowie to podkreśla,nie daje wprost do zrozumienia że jestem dla niego za biedna choć napewno tak myśli.Moja wadą jest to ze nie potrafie wykorzystywać ludzi(i wielu z nich w moje intencje nie wierzy),a juz napewno nie bliska osobe.Niestety on ma prawo tak myslec. Nie wiem co robic.Gdybym chciała moglabym go owinac wokol palca bo jestem atrakcyjna,wyksztalcona,lubiana,ale nie chcę... chce zeby sie potoczylo tak naturalnie,zeby mnie pokochal za to jaka jestem a nie poprzez manipulację. Nie wiem totalnie co mam robić, doradźcie

Gość oczywiście wiadomo
bogaty to zakochane

Gość bum bumek
Jesteś kobietą mądrą-tak wnioskuję po wpisie. Przemyśl co napisałaś i działaj wg tego. A jak z niego wyjdzie cham i ćwok-kopnij w zad. Pozdro i powodzenia. :-)

Gość bum bumek
Jesteś kobietą mądrą-tak wnioskuję po wpisie. Przemyśl co napisałaś i działaj wg tego. A jak z niego wyjdzie cham i ćwok-kopnij w zad. Pozdro i powodzenia. :-)

Gość gośka_wawa
NIC. Cchesz żeby zakochał się w Tobie, a nie w Twoich gierkach, a mimo to pytasz co masz robić i jak się zachowywać :O To dziwne z drugiej strony - że daje Ci do zrozumienia że jesteś za biedna :O Nic z tego raczej nie będzie. Wierz mi, że gdyby miał się w Tobie zakochiwać to już by się działo i coś robiłby w tym kierunku. (bo zrozumiałam, że już spotykacie się na zywo, tak?)

Gość mmlena07
"Moja wadą jest to ze nie potrafie wykorzystywać ludzi" :/ no comment

Gość normalna_123
hej mysle ze nie masz sie czym przejmowac tylko isc za glosem serca, powiem Ci ze jestem w podobnej sytuacji poznalam chlopaka przez internet nie wiedzialam ze nalezy do tych bogatszych i sie z nim umowilam, podjechal po mnie nowym jaguarem i zabral mnie do ekskluzywnej restauracji bylam strasznie speszona i powiedzialam mu to wprost ze niestety ale ja nie bede mogla mu sie zrewanzowac... a jeszcze tego samego wieczorku dostalam smska z zapytaniem czy moglabym go pokochac bo strasznie mu sie podobam i zalezy mu na mnie. za niecaly miesiac mamy w planach zamieszkac razem wiec .... jezeli Ci zalezy to warto i nie patrz na to kto kim jest i ile ma kasy

Gość fajnie się was czyta panie
Idż za głosem serca :D :D :D :D :D :D. Nie ma w tym nic dziwnego, tak działają pieniądze na zwoje mózgowe kobiety - zakochałaś się. Nie zapominaj tylko, że tak jak w przypadku gdy ktoś się wiąże z bardzo atrakcyjna osobą - będziesz miała innego typu problemy, może nawet większe i więcej od tych, które byś miała wiążąc się z kimś "Ze swojej półki".

"Ze swojej półki". :D:D:D oby nie był to sklep monopolowy :D