Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkaaaa4444

nawet 30 kg mniej bez wyrzeczen

Polecane posty

witam, w internecie wiele mozna poczytac na temat tabletek z glowka tasiemca dzieki ktorym mozna latwo i bez wyrzeczen schudnac. Tabletki daja efekty po kilku tygodniach i wowczas chudniemy w bardzo szybkim tempie. Gdy otrzymamy upragniana wage nalezy wziazc tabletkki na odrobaczenie. Koszt takich tabletek waha sie w granicach 1200-1500 zl i sprzedawane sa po 30 sztuk. Ja mam do sprzedania 22 sztuki za 800 zl poniewaz tasiemiec zaczal dzialac po 8 tabletkach a reszta jest mi juz niepotrzebna poki ca schudlam 8 kg od konca lipca i jeszcze 5 potrzebuje schudnac. Jest to tasiemiec nieuzbrojony ktory nie wyrzadza szkod w przeciewienstwie do tego uzbrojonego. Jedynie jestem troszke ospala boli mnie glowa i na poczatku mialam biegunke. Ale mysle ze warto to poswiecic dla wymarzonej wagi. Wiecej szczegołow na meila Pozdrawiam Sandra sania498@wp.pl

Gość jak mozna wierzyc w bzdure
popieram, wypieprzaj stad :o

Gość jaka idiotka!!!!
z autorki.

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
JA pierdole :-o W pierwszej chwili miałam napisać długie posta na ten temat, ale ręce mi opadły :/

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
...że są takie debilki, że się na to kuszą. Ja pierrrr :/ Dziecko kochane, przecież, nie masz żadnej gwarancji, że po tych tabletkach pozbędziesz się tasiemca. Tasiemiec przeważnie zostawia główkę w organizmie, po czym w całości odrasasta. Masakra, zamiast dziwgnąć dupę i żreć mniej, mieć satysfakcję że się czegoś dokonło, samemu to ludzie idą taką beznadziejna drogą. Debilizm, kretynizm...:/

Gość Jasnowidz Karol
a że tak zapytam, jadłaś wszystko i schudłaś ?

Gość inesines666
Ludzie, naprawdę nie rozumiem, jak można popadać w taką skrajność.. przecież to niebezpieczne. Rozumiem, że pewnie zależy Wam na wyglądzie i tym, żeby schudnąć, ale aż tak? Przecież możecie innymi sposobami zrzucić te kilogramy. Mi udało się schudnąć 20 kg poprzez dietę i ruch. Do tego poszłam do Dermique w Krakowie na kilka zabiegów rozpuszczania tkanki tłuszczowej i te 3 elementy razem wzięte naprawdę pomogły mi pokonać problem. Da się schudnąć bez tak rygorystycznych kroków..

Gość revlon colorstayyy
a ty cio reklamujesz jakies krakowskie wyciaglnie pieniedzy ? sport, bieganie a nie jakies zabiegi o dupe rozbic,.