Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze wolna kobieta...

Moje (nieduże) wymagania wobec facetów:

Polecane posty

- biała skóra - wzrost: 175-190 - budowa : proporcjonalna, nie może być cherlawy ani zbyt umięsniony - włosy każde oprócz czarnych - zęby - przednie nie mogą być krótsze ani dłuższe od kłów - paznokcie zadbane ale bez połysku - usta :duże, wydatne, niemalowane - nos: nie może być szpiczasty ani klapnięty w dół - piegi: lepiej żeby nie było - tors : dozwolne rzadkie owłosienie do tego ma być czuły, wrażliwy, kochający tylko mnie, gardzący innymi, dżentelmen, inteligentny z poczuciem humoru, zaradny, pewny siebie, wesoły, pogodny, radosny, stroniący od seksu, czysty, schludny, z dobrym gustem.

a co najważniejsze!! ma mieć prawo jazdy, ma świetnie prowadzić auto, nie jak ciota, dobrze gdyby umiał gotować

Gość JuliuszCe.
No prawie wszystko się zgadza, poza 1 - co wieczór byłabyś wykończona po naszej orgii, ale skoro Ty nie lubisz tego, to odpadasz.

ja mam takie wobec kobiet - conajmniej 170 cm wzrostu plus szpilki - szczupła budowa ciała - długie nogi - wyższe wykształcenie - praca - dobre serce - inteligencja - nie uleganie zabobonom religijnym i konwenansom