Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlody19

rimming

Polecane posty

Gość anielaaaa
tak,na odwrot tez

Gość anielaaaa
bardzo przyjemne dla mnie,dla niego tez a dokladniej to takie jak przy minecie,wysoki poziom podniecenia ale nie pozwala osiagnac orgazmu, moj opisuje tak samo

jego wrażenia takie jak przy minecie? Ale to chyba trochę dziwne, jak facet wkłada Ci język do tyłka... Dla mnie chyba byłaby to jakaś bariera nie do przekroczenia...

Gość anielaaaa
jego jak przy lizaniu glowki, jak sadzisz,ze to nie dla Ciebie to po co pytasz? Zainteresowalo Cie to! Jeszcze mlody jestes wszystko przed Toba w Twoim wieku myslalam podobnie. Ale takiego seksu nie uprawia sie z byle kim.

aniela dobrze mowi, nietore rzeczy robi sie tylko ze stalymi partnerami. i wtedy czlowiek sie przelamuje (ba nawet nie musi przelamywac, to staje sie naturalne)

Gość anielaaaa
prawie 30, u nas to on zaczal ale mi sie tez spodobalo:-)

ciasteczkowa: ja mam stałą partnerkę. Chciałabyś, żeby on zrobił to Tobie, czy na odwrót?

anielaa: no bo to chyba częściej chłopak ( facet) robi to dziewczynie, niż na odwrót... Często się tak zabawiacie?

Gość anielaaaa
bo ja wiem czy czesciej? u nas to ja go czesciej lize, prawie przy kazdym seksie

Gość anielaaaa
nawet nie powiedzialabym ze ze stalymi partnerami a z takim jedynym, ja tylko to robilam i robie z mezem a stalych mialam z trzech wczesniej

Gość anielaaaa
duzo rzadziej

u mnie w związku to oral jest na porządku dziennym. Ale pewnie taki wiek. Latem także w różnych okolicznościach przyrody.

on mnie. ja jemu tez moglabym zrobic, jednak obawiam sie (tak jak o siebie, tak i o niego), ze moglibysmy sie czyms przez przypadek zarazic. Dlatego wole tego nie robic. Aha no i dla mnie jest roznica czy staly partner z ktorym sie mieszka czy nie. :P

ja też wolałbym ew. zrobić to mojej niż na odwrót. Ale chyba trudno byłoby mi się przełamać...

ciasteczkowa: myślałem, że to głównie młode dziewczyny lubią tak zaspokajać swoich chłopaków...

ja swojej dziewczynie mógłbym całymi dniami pieścić stopy... uwielbiam to...

ja za to nie pozwolilabym sobie piescic stop. stopy mnie brzydza. nawet sam ich widok (moga byc nawet i zadbane). toleruje tylko swoje i mojego faceta, ale o pieszczeniu moich nie ma mowy. wiem, moze to i dziwne.

chyba nie jest to dziwne. Nie wszystkie dziewczyny to przecież kręci...