Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko byście dzieci rodziły3

Precz z urlopem macierzyńskim i ulgami na dzieci

Polecane posty

JEDNA TAKA BYŁA. NIE GENERALIZUJ. TU NAWET JEDNEJ MĄDREJ NIE MA HAHHA

Gość oijhbv
wyskrobują to, co w nich nasiałeś

Gość oijhbv
ile twoich w kuble skończyło?

NIE WYSKROBUJĄ MOJEGO NASIENIA, BO UŻYWAM PREZERWY i SEKSU PRZERYWANEGO i CO GŁUPIO CI?:P TY SIĘ ZNASZ TAK NA ANTYKONCEPCJI MATKO POLKO, ŻE HEJ:D MĄDRYCH TU NIE MA. TĘPE BABY

Gość fdgfghfukuholo
składkami na twoją emeryturę zus finansuje dzisiejszych emerytów i swoje marmurowe posadzki, a nie moje dzieci, tepy młocie. Polecam się dokształcić.

Gość Buhahahahahah
Teraz już wiemy: autor ma ciężkie problemy z nawiązywaniem relacji seksualnych z kobietami, dlatego zatrudnia panie 50+ bo nie może patrzeć w pracy na to, czego sobie nigdy już nie użyje :D

BO KTOŚ KIEDYŚ WYMYŚLIŁ BY DZIECI ZARABIAŁY NA STARCÓW. TERAZ TAK ZOSTAŁO. LEPIEJ TY SIĘ ZAPOZNAJ Z TYM CHORYM SYSTEMEM:D EDUUKUJ SIĘ TĘPA DZIDO BEZ POJĘCIA:D

Gość Ja z ciekawości
Co to takiego: SEKSU PRZERYWANEGO? ;) Seks nie powinien być przerywany.. nawet młodym zamieszkałym pod wspólnym dachem z rodzicami przez zatroskaną o siły synka teściową.. :D

JUŻ NIE MAJĄ WŚCIEKU MACICY I NA MACIERZYŃSKI MI NIE ZWIEJĄ:P Wycwaniłem się:P Nie będę opłacał ponad to co muszę waszych fanaberii TĘPE DZIDY:D

Nie wiesz co to seks przerywany, bo Twój Mąż jest głupi i Ci się spuszcza do tej Twojej pustej pochwy, a powinien lać olej do głowy:D

Muszę Ci napisać poprawnie, bo inaczej nie zreflektujesz się - STOSUNEK PRZERYWANY. Trzeba Ci pisać jak WÓŁ byś zrozumiała. NIEDOMYŚLNA:D

Gość Współczuję twoim partnerkom
na pewno mają pochwicę albo inne stany nerwicowe.. Zdąży - nie zdąży :P A prezerwatywa nie chroni w 100 procentach przed zapłodnieniem, panie Mądry Inaczej :P Poczytaj trochę na temat, zamiast odwiedzac fora dla matek :)

Gość do autoraa
ależ wszyscy się już zorientowali, że WÓŁ to ty :) O ile wiesz, co to znaczy w terminologii weterynaryjnej ;)

Prezerwa + stosunek przerywany jest zdrowszy i równie pewny jak tabletki. Ale Twój mąż musi Ci się spuścic do pochwy, bo tylko dzieci Wam w głowie:D

Gość a ja np
Nie wiesz co to seks przerywany, bo Twój Mąż jest głupi i Ci się spuszcza Nie mam męża robolku :D

Wolę być wołem niż taką kozą bez pojęcia jak TY. A kto by Cię chciał:D CHciałem być litościwy i założyłem, że masz haha

Gość do woła
a powinien lać olej do głowy Wiesz, co masz sobie z robić i nic? :P

Gość Pani ginekolog
Prezerwa + stosunek przerywany jest zdrowszy i równie pewny jak tabletki. Większej bzdury jak żyje nie słyszałam. Zarówno z lekarskiego i seksuologicznego punktu widzenia.

Gość Tylko byście dzieci rodziły
Mi może nawet olej by się przydał, bo wolę być mądrzejszy:D Tobie Tylko spermę tam wlewać

Z Ciebie taka Pania ginekolog jak z Hitlera piewca wolności był hahah Doucz się. Mężczyźni wmawiają Wam tabletki i sobie zdrowe niszczycie, ale MĘŻCZYŹNI SĄ MĄDRZEJSI:D JA za to jestem kochany i się troszczę o Wasze zdrowie:P Może Pani Ginekolog jeszcze powie, że tabletki są zdrowe haha

Gość myslę, że
powinieneś już zażyć swoje tabletki, zamknąć kompa, bo ci niebezpiecznie podnosi ciśnienie i zawołać pielęgniarkę z zastrzykiem. Południowa drzemka dobrze ci zrobi, uwierz. Potem rozwiozą obiad i zaraz nastrój ci się poprawi. Tylko spokojnie.

Ja też nie popieram mnożenia sie jak króliki, ale nie będę zabierać głosu, bo mam swoje zdanie i żadna dyskusja na kafe go nie zmieni :) Chciałam tylko napisać, ze stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji, a dobrze dobrane tabletki nie wyrządza nikomu krzywdy :) Miłego dnia

Prezerwa sama - 85% Stosunek przerywany - 75% Tabletki same - 92%.

Fleur tabletki są zdrowe:P Zwłaszcza, że z nazway są to tabletki hormonalne haha:D

Prezerwa + stosunek przerywany spokojnie dorównują tabletkom, ale WY WASZYM MISIOM MUSICIE DAĆ SIĘ SPUŚCIC W POCHWIE:D:D

Tabletki hormonalne, to nie są juz te same tabletki, które X lat temu. Nikt nie mówi, ze to są zdrowe witaminki, ale jeśli są dobrane pod konkretną osobę, to nic złego nie zrobią, a dodatkowo potrafią uregulować gospodarkę hormonalna organizmu. Bardziej bym sie martwiła o te wszystkie hormony, które wcinamy codziennie z jedzeniem, np z mięsa :) I powtarzam - stosunek przerywany to NIE JEST metoda antykoncepcji.

szkoda, ze antykoncepcja zawiodla twoja matke. jakim smutnym i zgorzknialym czlowiekiem musisz byc, ze przesiadujesz tutaj od rana i wypisujesz swoje wypociny. szkoda mi ciebie :(

Gość !!!!!!!!!!!!!!!-!!!!!!!!!!!!!!
NIE KARMIĆ TROLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tylko byście dzieci rodziły
KARMIĆ TROLLA KARMIĆ, BO MA UBAW Z WAS:D