Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara od pana tadeusza

wiem jak schusc nie odmawiajac sobie jedzenia I prakyycznie nie robiac nic

Polecane posty

Hej tluscioszki te najtlustsze balerony I te chudsze loochy, mam nadzieje, ze sie nie obrazicie za prawde, bo przeciez nie powiem do Was chude swinie? Sama z reszta jestem gruba jak slon I sie tego nie wstydze, a jak ktos mowi do mnie tlusta maciuro to drze z podniecenia. Ale do rzeczy. Ile z Was jest takich co sie katuja, nie jedza, nie pija, nie siedza, caly czas cwicza, biegaja, plywaja, sraja choc nie maja tak naprawde czym. No ile Was jest ja sie pytam? Zapewne ogrom! Setki, tysiace, a moze nawet I miliony! Ale dzis ja, slynna kafeterianka, niedlugo najbogatszy czlowiek na swiecie zdradze Wam moj sekret. W miesiac, a moze I w pol miesiaca zmienicie sie nie dopoznania. Nikt juz na Was nie mowie macioro, albo locho. Juz za miesiac pierwsze co uslyszycie od swojego adoratora to: bogini seksu, aniol nie czlowiek, albo szprycha taka, ze hoho. jesli zobacze, ze sa zainteresowani, zarowno panowie jak I panie to wtedy powiem Wam jak to zrobic.

No dawac kobitki, zlaczmy sie w jedno, bedziemy jeszcze grubsze, a dzieki mojej metodzie ususyszmy sie jak sliwki wegierki.

No nie mowcie tylko, ze zrobilam jakis blad? Jesli tak to prosze wskazac, bo nie wierze. Pierwszy raz staralam sie pisac dobrze, nie wierze, ze sie wkradla jakas literowka kochanienkie.

Gość fghgjh
No to skoro starając się pisać dobrze używasz takich słów jak "schuść" to ja nie chcę wiedzieć jak to wygląda kiedy się nie starasz. SCHUDNĄĆ

No. Gdzie tu jest blad ja sie pytam jeszcze raz? Ze co? Ze nie do poznania napisalam razem? A co? Jakbym napisala odzielnie to byscie pomysleli, ze chodzi o to ze nie jade do poznania. Chcialam Wam ulatwic, bo wiem, ze trudno sie mysli z zalanymi zwojami mozgowymi. Wracajac do tematu, sa chetni na poznanie sekretu?

Eee no zeby cczepiac sie takiego szczegolo? Bo schusc a nie schudnac? A jak mowisz pusc? Pusnanc?

Jeden wyraz a halasu wiecej niz u krow w chlewie. A tak szczerze to nie ten wyraz was tak oburzyl, a cos innego. Prawda przyjaciele?

Gość I znowu czepiają się byczków
ale Ty dietetyczko nie zwracaj na to uwagi , tylko przystąp do rzeczy

Dawac, dawac. Inspektor nadwaga dzisiaj pomaga. Dziala w stu procentach. Sama tego doswiadczylam.

Gość zacznij noc od szklanki wody
zmien lekarza, bo ten cie oszukuje

Jakich tam byczkow Panie programisto ;-) wszystko dobrze napisalam, ale Panie nie maja dystansu do siebie I sie mszcza za te ''grube''

Wiecie co? Chcialam Wam pomoc, bo sama wiem co przechodzicie ze swoja tusza. Mi sie udalo duzo schudnac dzieki tej metodzie. Ale teraz zwatpilam. Wy za dobro, ktore chce tu zasiac publicznie na forum od razu rzucacie we mnie blotem, bo rzekomo blad sie wkradl? A albert Frankenstein prosze bardzo- dysfunkcja zaawansowana, a mozg taki, ze niejedna z Was by pomiescil.

To jest wlasnie takie uprzykrzanie ludziom zycia, bo ja z dobrego, katolickiego domu, praktykujacego, ale nie wierzacego, nauczona by w potrzebie pomagac, wspierac, byc oparciem I opoka, dla blizszych nawet epoka. Przybylam tu, aby wyciagnac z bagna jakim jest tluszcz, te najbardziej potrzebujace. A Wy od razu mnie wrzucacie do worka, ale nie takiego od kartofli, tylko do najzwyklejszego worka na smieci! Nie ladnie tak z Waszej strony. Teraz pozostaje mi zajesc sie na smierc. Zegnam

Gość klllommn
konczy sie lato konczy sie ochudzanie teraz mozna objadac sie do woli bo pod plaszczem nic nie widac

Daje Wam ostatnia szanse. Chcecie poznac sekret? Wystarczy krotkie tak, lub nie. Zdecydujcie same, kim chcecie byc.

W mojej metodzie caly rok mozna objadac sie do woli, ale nie powiem nic wiecej, do poki nie zobacze chetnych.

Licze do dziesieciu.

Gość chcemy!!!!!
tak!!!

Dwa I polowa- licze od nowa.

Malo chetnych. Minimum dziesiec osob, zebym wiedziala, ze moja metoda nie pojdzie w las. A jak nie to ide na inne forum, tam gdzie mnie docenia.

Gość jak kcem schuś
dajesz :)

Gość gruba i opasła 2w1
ja poprosze o zdradę secretu

Gość kobylak,
A co myślisz o łososiu w panierce , uduszonym w oleju w cukinią i papryką. Będzie to zjedliwe ? Dodałem : sól , pieprz , trochę warzywka i gyrosa .

Gość xxelka to ja
ważę 85 kg przy 176 cm wzrostu wiec jestem wileka- podaj metode ;)

Nie bede Was prosic. To nie dla mnie tylko dla Was. Nie chcecie to nie, bez laski. Zmarnowaliscie ostatnia szanse. Wy zryjcie I tyjcie, a ja sobie wlasnie zamowie kegabika, zeby zgubic pare kilo.

Gość xxelka to ja
pisz tu !! a nie kebabiki

Gość zalewasz zupke czy nie
tak się nie da ,chyba ,że ktoś ma super geny 🖐️

Gość alle ally alle
tak !

Gość uuuuniuniauu
"SCHUŚĆ" polecam zajrzeć do słownika.