Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
agna66

wazne co dalej mam robic .?

Polecane posty

Hey mam powazny problem poniewaz .mam 19 lat poznalam chlopaka ktory ma 22 lata nazywa sie kamil poznalismy sie No i sie w nim zakochalam . .pewnego razu chcial sie spotkac i sie spotkalismy nagle podszedl wojtek Nasz wspolny kumpel zaczal mi dokuczac glupie teksty zucal kamil olewal te teksty i ja rowniez . I nagle poczulam sie glupio i poszlam nagle zadzwonil ten wojtek i powiedzial ze sie wygadal przed kamilem ze sie zakochalam w kamilu a jak spytalam co na to kamil to okazalo sie ze kamil powiedzial tylko tyle : znam agnieszke czyli mnie dopiero 4 tyg i to za szybko na zwiazek dopiero skonczylem jeden nie chce narazie zwiazkow chce sie z nia kolegowac poznac i ze sie boi ze mnie straci jesli by powiedzial ze nic z tego nie bedzie .chcialam to z kamilem wyjasnic bo zrobilo mi sie smutno bo mi zalezalo a on powiedzial ze mam pomyslec czy gdyby mu nie zalezalo na mnie to czy by pisal gadal spotykal sie ale narazie nie chce zadnego zwiazku bo to za szybko .? Ja juz sama nie wiem co dalej mam robic .! czy mu zalezy .?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować