Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona jdjdjd

owłosienie a antykoncepcja

Polecane posty

Mam dośc nietypowe pytanie, moze mi ktos udzieli odpowiedzi, z własnego doświadczenia. Otóż ponad 2 lata temu byłam tabletki cilest antykoncepcyjne przez jakies poł roku potem przestałam, i za jakiś czas pojawiło mi się owłosienie na brodzie.... na poczatku małe aale z biegiem czasu coraz wiecej, jakbym miała brodę, okropnie to wyglada przez co mam komplesy i fioła na tym punkcie. Zastanawiałam się od czego, robiłam badania tarczycy ale wszystko ok, i tak coraz częsciej myśle może po tych tabletkach.... byłam niedawno u ginekologa i też mi je przepisał jeszcze nie brałam, ale czy jest możliwe że po nich mi sie pojawiło owłosienie? proszę o rady i opinie jesli ktoś coś wie na ten temat, bardzo proszę

proszę o poważne wpisy

poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów

ile mogą kosztować maszynki do golenia, albo żyletki?

fajnie ze mi podnosisz temat, ale jak masz swoje problemy to załoz sobie swój temat :) wypad

mam już większą brodę od mojego starego. nawet wstyd mi się z nim wykąpać

Większość tabletek antykoncepcyjnych II generacji ma działanie antyandrogenne, więc tabletki raczej nie spowodowały owłosienia. Zbadaj sobie poziom męskich hormonów.