Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu sie dzieje polsko

16 lat i juz w ciazy...zalosne

Polecane posty

jak mozna miec dziecko w tym wieku...normalnie nie kapuje..i jeszcze mowic ze chciane...same siebie oszukujecie

Gość Supremus Dux
A z drugiej strony są stare (może o 10 lat), które chcą a nie mogą.

Gość Tam chciane nie chciane
Jak ktos ma 16 lat to we lbie nasrane.Balety i podryw to zycie jak juz sie zakocha w tym jedynym:D to do konca zycia:D.Moja sasiadka zaszla w ciaze z tak wielkiej milosci ona nianczy dziecko i uczy sie zaocznie on wyjechal z rodzicami placi alimenty i raz w miesiacu esa napisze ot wieka milosc i chciane dziecko.Ja nie twierdze ze 16 latka bedzie zla matka ale na Boga 16 lat to szkola,poznawanie ludzi i balety a nie pchac sie w rodzicielstwo

lepiej stare o 10 lat a wogole 26 latka to nie jest taka stara...teraz mozna miec dzieci nawet po 30...nie rozumiem dlaczgo tak szybko zabijac swoja wolnosc i dawac tym dzieciom zasrana przyszlosc tylko bo matka jak sie ruchala to nie mogla sie zabespieczyc...jesli jestescie na tyle niedojrzale zeby nie wiedziec ze przy seksie trzeba sie zabespieczac to por favor nie ruchajcie sie...wkurwia mnie to bo prawie 50 procent moich kolezanek przed 20 juz z wozkami jezdza po miescie i mowia ze sa szczesliwe..nie wierze w to

Gość polska nie przoduje
w tych statystykach dajmy na to takie angielki biją nas na głowę :-P

Ty nie bądź taka chop do przodu też z tymi zabezpieczeniami, bo one czasem zawodzą;) Jak dla mnie to 16 latka jest za młoda na seks, nieważne czy z zabezpieczeniem czy też nie.