Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERTHJM KJ.L

NIENAWIDZĘ DZIECI - DLACZEGO ?

Polecane posty

Gość ERTHJM KJ.L

JESTEM KOBieta po 30 - tce,wkrótce planuje slub. od dawna nienawidzę dzieci , o swoich nawet nie chce mi się myslec,nie widze w tym sensu. moze to dlatego że miałam biedne i szare dzieciństwo, relacje z ojcem nie za dobre, byłam przez niego nieraz bita i wyzywana .

Gość zacznij noc od szklanki wody
ja mialam dobre dziecnstwo, a dzieci nie lubie i miec swoich nie bede, jestem po 30-stce, po jednym malzenstwie, w dlugim zwiazku teraz i jest mi dobrze tak jak jest nie kazdy jest stworzony po to, zeby miec dzieci

Gość kmnbvctyuuu
ja też tak miałam dopóki nie urodziłam swojego - teraz swoje kocham i uwielbiam, cudze toleruję

Gość mnik,k,
up

nielubienie dzieci rozumiane jako brak zaintersowania ta sfera jest czyms normalnym - ale laski latwo wpadaja w obsesje pt "nienawidze dzieci" - a to juz wymaga konsultacji z psychologiem;/

Gość httttghth
nie lubisz dzieci, to ich nie miej nie ma przepisu, że każdy musi miec dzieci zrób przysługę sobie i społeczeństwu i się zabezpieczaj!

Gość gokio
jak nie chcesz to nie miej,ja tam nie czuję żadnej nienawiści ale też nie zamierzam mieć dzieci,bo nie widzę siebie w roli kury domowej

Gość huuuu
ja nienawidze frytek, smierdza i sa tuczace. a tak serio to po prostu ich nie lubie, po co zaraz nienawisc. a jak ktos ci nogi upierdzieli i zeby powyrywa to nie bedziesz juz miala slowa na okreslenie swoich uczuc do niego.

Gość wheidfhw
ja mam podobnie jak autorka przez relację z matką. nie przeszkadzają mi ogółem (uważam, że dzieci w Polsce, spotykane na mieście są w miarę dobrze wychowane i nie wkurzają) ale te z którymi mam dłuższy kontakt straszliwie mnie irytują. ale jeszcze bardziej irytują mnie osoby, dla których one są w jakikolwiek sposób atrakcyjne.

Gość gokio
i lepiej jak nie bedziesz miała bo tak to tylko będziesz się wyzywac na nich i one też będą mieć złe dzieciństwo