Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda_____mammma:)

Czy są tu młode mamy jak ja :) 17 lat i...za 3 miesiące ujrzę mego aniołka :)

Polecane posty

Gość Młoda_____mammma:)

Damian przyjdzie na świat :)

Gość Ja tez!!!!!!!!!!!!!!
O temat dla mnie! Ja urodziłam w wieku 15 lat, teraz mam 18 i za nic bym nie "wyskrobała" do czego mnie namawiał chłopak :-O Agnieszka jest całym mim światem :)

Gość Kejti Peryy
ZGŁASZAM SIĘ! Pierwszego szkraba urodziłam w wieku 16 lat a dwa lata później przyszły na świat...BLIŹNIACZKI :D Myślałam że się posikam ze szczęścia. Owszem, pracy sporo ale rodzice mi pomagają a dla mnie dzieci to największy skarb !!!

Gość resrrtrdtrdtrt
Ja urodziłam w wieku 18 lat i też wszyscy namawiali mnie na aborcje ale ja zacisnelam zeby i wychowuje

Gość 123456gosia
dziweczyny to ze jestescie mlode to nie ma znaczenia chcialam wam pogratulowc malych skarbow

Gość 123456gosia
Aborcja to ostatnie glupstwo gratuluje ci wytrwalosci i malenstwa

Gość 123456gosia
moge wam tylko powiedziec ze mam 25 lat i staramy sie z mezem od dwoch lat o dziecko i nic. Powiem wam ze z biegiem czasu stwierdzilam ze najlepsza jest wpadka wiadomo ze jest szok ale macie juz swoje malenstwo

Gość Ha ja was przebije -
Ha ja was przebije - w ciąże zaszłam jeszcze w wieku 14 lat :P Ale rodziłam już mając 15 :) I w sumie nie żałuje :) Kocham mój skarb.

Gość izusia.87
gratuluję:) ja urodziłam mając 23:P i żałuję że nie wczesniej byłam bym młoda mamą puzniej:)

Gość nadciąga banda dyslektyków :)
PISZE SIĘ 'PÓŹNIEJ" MŁODA MAMO !!!! :-o

Gość Toooooooo prawddda
Myślę że im wcześniej kobieta rodzi tym lepiej - nawet inaczej traktowana jest na rynku pracy. Ja rodziła -ŚWIADOMIE- w wieku 17 lat. Teraz mam 30 i całe życie przed sobą! Z mężem i 13 letnią córką u boku :)

Gość 123456gosia
izusia a mam pytanie to byla wpadka czy planowane?

Gość Dzisiaj 32 latka :P
Ja urodziłam w wieku 16-nastu lat pierwsze dziecko a w wieku 19-nastu drugie 🖐️

Gość 123456gosia
zgadzam sie z toba ' toooo prawda' ja mam 25 lat i sie staramy o malenstwo i nic a na dodatek jestem bez pracy i jak szukam to sie pytaja ma pani dzieci masakra wkurzaja mnie takie pytnia

Gość Dzisiaj 32 latka :P
...bo tak to własnie jest, że jak człowiek nie chce to wpada, a jak chce to mu nie wychodzi. Ja w nastoletnim wieku, wpdałam, dwa razy. A kiedy chciałam mieć trzecie dziecko, to za cholerkę nie chciało wyjść, staraliśmy sie z mężem, około roku i dopiero wyszło.

Boże, gdzie wy macie rodziców? Gdzie oni byli jak się puszczałyście jako dzieci?! Ta co się tak cieszy, że urodziła mając 15 lat, czyli zaszłaś w ciążę mając 14 - rozumiem, że ten co ciebie tak skrzywdził siedzi w pierdlu za sex z nieletnią? Co wy zrobiłyście ze swoim życiem? Jeszcze nie weszłyście w dorosłość a już przegrałyście życie. Bardzo wam współczuję, a waszych rodziców powinno się podciągnąć do odpowiedzialności karnej za niedbanie o własne dzieci.

Gość izusia.87
wiesz co planowana w padka:)nie uzywalismy zabezpieczeń i będzie to będzie a jak nie to tam kiedyś:)

Gość kolorowy kwiatek lat 28,5
ujrzę mego aniołka, nie pisz tak o dziecku , aniołki idą do nieba... mam nadzieje ze Twoj nie pójdzie, pozdrawiam i wytrwalości zycze:))

Gość izusia.87
oj polly ale ty jestes głupia nie w tym sensie mi chodziło a ty oczywiscie dzisiaj masz zły humor i trzeba się wyrzyć:)

"planowana wpadka" to masło maślane. Właśnie tak wam bokiem wychodzi brak edukacji, gdy inni zdają maturę, albo studiują wy przewijacie wasze wpadki. A potem mając lat 30 zostaniecie babciami. Gratuluję, naprawdę możecie być z siebie dumne. Jak czytam takie rzeczy to aż nie wierzę, że ktoś może poważnie to pisać.

Gość hashka
polly ma racje ...

Gość jvghjcvghcghcxfghxc
"planowana wpadka" to masło maślane. Właśnie tak wam bokiem wychodzi brak edukacji, gdy inni zdają maturę, albo studiują wy przewijacie wasze wpadki. A potem mając lat 30 zostaniecie babciami. Gratuluję, naprawdę możecie być z siebie dumne. Jak czytam takie rzeczy to aż nie wierzę, że ktoś może poważnie to pisać. Jaka ty śmieszna jesteś. Można mieć dziecko i można skończyć studia. Wiadomo że jedeno z drugim, deliktanie mówiąc, koliduje, ale nie ma rzeczy niemożlwiwych. Urodziłam w jako szesnastolatka, skończyłam studia. Moja córka ma w tej chwili 25 lat i jeszcze mnie babacią nie zrobiła. Masz zbyt wybująłą wyboraźnię. Nie mierz wszystkich jedną miarą.

Gość izusia.87
chodziło mi o to że jak się uda to fajnie a jak nie to trudno nie teraz to nastepnym razem chciałam mieć dziecko ale nie liczyłam naprzykład tej nocy że zajdę tak jak inne co maja chopla i licza dni płodne i zezstresowane wołaja męża chodz teraz bo mam dni płodne i teraz zajdę ja do tego podeszłam na luzie itp.napisałm wyżej będżie to bedzie a jak nie to trudno bo nie chciało mi sie rozpisywac tak jak teraz ble:) ateraz mam pieknego 19 miesięcznego synka:)

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
izusia87- a ty nie wiesz po co są znaki interpunkcyjne ? czego ty tego dzieciaka nauczysz ?

Gość izusia.87
nastepna ma zły dzień,Pozdrawiam wszystkie młode mamy a ja muszę iść bo mały sie budzi. a to dla czepialskiej .,;:""?!@#$%^&*()_+dziekuję i do widzenia

Gość hashka
coś poza tym? Pracę? Szkołę? Wykształcenie? Mieszkanie? Stały dochód? Pieniądze? Spłodzić i urodzić łatwo... ale temu dziecku trzeba jeszcze coś zagwarantować :o

Gość tutaj dziewczyny piszą, że...
no prosze, zaczęła używać, interpunkcji, ale i tak źle powstawiała :)

Gość ja mam 17 lat
i w 4 m-c jestem : )