Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewiii

pomóżcie mi dobrac rozmiar sukienki ! ! !

Polecane posty

Gość pomaranczowy pseudonim mam
masz 8 lat?

ruda spod sklepu, a przecięła się w pół, że tak dokładnie zmierzyła, gdzie jest ta połowa?! co za baran podaje wymiary w taki sposób?

Gość ruda spod sklepu
tak przy okazji nie sądzisz, że lepiej wyglądałabyś w sukience innego typu? masz wąskie biodra i chyba dość spory biust i taka sukienka nie leżałaby na Tobie dobrze. Ja na Twoim miejscu celowałabym w jakaś rozkloszowaną albo, z modną teraz, baskinką. Może przyda Ci się ta rada.

Gość ruda spod sklepu
na allegro wszędzie są takie rozmiary więc i ona podała takie żeby łatwiej określić jej rozmiar

ale te wymiary są mierzone na płasko, a nie w trójwymiarze w jakim jest jej cielsko!

Gość ffsdf
Prawa-Tywa ;) 46 w cycach to ja mam wiecej w udzie hahahahahahahahhahahahaha :D:D:D:D:D:

Gość ruda spod sklepu
wystarczy tylko zmierzyć obwód i podzielić go na pół! wyjdzie mniej więcej dobrze. przecież nikt normalny nie będzie mierzył się w połowie

Jeśli masz tyle samo w pasie co biodrach to to nie jest dobry pomysł... Lepsza byłaby jakaś bomka albo cośw ten deseń, stworzysz wrażenie że masz talię :)

Gość ewiii
pomaranczowy pseudonim mam Tylko ona wie o co chodzi. Podałam wymiary nie w obwodzie tylko połowę mojego obwodu, bo takie są wymiary podanie na tej stronie co ja dałam linka. Więc po co miałam dać wymiary obwodu skoro na stronie są zamieszczone takie???

zmierz się tak dookoła, odejmij ze 2/1,5 cm i dopasuj, by była no wiesz, obcisła.

ale masz 80 w pasie czy w talii?