Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Olimpiada a pływanie

Polecane posty

Zastanawia mnie jeden fakt, po co na Olimpiadzie jest tyle medali do rozdania? Przecież to chyba nie ma znaczenia, czy ktoś ma przebiec 110 metrów przez płotki i 100 metrów bez? Ale płotki jeszcze zniosę, bo jest inna rzecz. PŁYWANIE To już patologia. Styl klasyczny, kraul, motylek, delfin, grzbietowy, zmienny itd. Jakie to ma znaczenie? Powinien być styl dowolny, niech każdy płynie jak chce byle jak najszybciej. Bo to jest porąbane, że kraje z dobrymi pływakami zgarniają tyle medali. Przecież to jest głupie, że Phlelps miał 8 złotych medali na jednej Olimpiadzie, bo jest pełno stylów! Styl dowolny i już.

Gość smieszny oj ty
a dlaczego nie?

Podnoszenie ciężarów to podrzut, rwanie, dwuboje, do tego różne kategorie wagowe. W strzelectwie, są różne kalibry broni, pozycje strzeleckie itp. W żeglarstwie różne typy łódek. Czemu czepiasz się akurat pływania, a nie innych dyscyplin ? Pływanie jest widowiskowe (wyścigi są krótkie i dobrze się je ogląda), emocjonujące (często o wygranej decydują ułamki sekund), a samo pływanie jest bardzo zdrowe, więc zasługuje na popularyzację.

Gość papuga_gadula
dzięki temu jest co oglądać :) no i te emocje! ja sobie nawet koszulkę kibica zamówiłam na koszulki.com i nie mogę oderwać się od telewizora, no chyba że muszę...

Gość on studuje obciąg z połykiem
w rypinie :classic_cool:🖐️ Ogólnie to następny troll tego typa. Tylko jakiś kiepski. CO prawda to się tu provo nazywa a nie troll.