Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podzielesięwiedzą

Schudłam 6 kg. Jestem z siebie dumna :)

Polecane posty

Gość podzielesięwiedzą

Jeśli jest ktoś chętny to podpowiem jak to zrobić :) Bardzo proste postanowienia- kilka podpunktów, które mi pomogły.

Gość endless samer
no dawaj :D

Gość ruda spod sklepu
gratulacje:) chętnie dowiem się jak to zrobiłaś

Gość endless samer
Czekamy!:D

Gość podzielesięwiedzą
Nie "zgrubnę" bo schudłam w marcu i do dziś trzymam tą wagę bez wyrzeczeń. 1) Nie jadłam białego chleba (zastąpiłam chrupkim pieczywem gdzie jedna kromka to 16 kcal), ani masła 2) Przestałam słodzić kawę 3) Nie jadłam po 18 4) Codziennie ćwiczyłam na Hula Hop 6-7-8-9 swoich ulubionych piosenek (słuchawki na uszy, ulubiona muzyka i czasem było mi mało więc ćwiczyłam dalej) 5) PRZED KAŻDYM WIĘKSZYM POSIŁKIEM WYPIJAŁAM SZKLANKĘ KEFIRU ALBO WODY. To bardzo ważny podpunkt :) 6) Zamiast czekoladki, bartonika jadłam kilka manmdarynek pomarańcza, marchewkę kroiłam w takarki zajadałam zamiast chipsów czy pop cornu przy filmie Stosowałam już setki diet, a że jestem po ciąży ciężko było mi zrzucić brzuszek. Teraz mam brzuch płaski jak deska i zero boczków. Wyglądam milion razy lepiej niż przed ciążą. Na początku było mi ciężko ale z dnia na dzień to stało się normalne.... Najważniejsze przetrwać tydzień. Dodam, że ja schudłam na tym systemie przez 1,5 miesiąca i chcę wrócić do niego. Po ciąży ważyłam 60 kg. Po 1,5 mies 54. Teraz ważę 54,5 bo znowu zaczęłam jeść chleb, ale znów z niego zrezygnuję na rzecz chrupkiego pieczywa

jakie chrupkie pieczywo ma tak mało kalorii? 16 kcal to bardzo mało, jak na kromkę, w Wasa jest dużo więcej.

Gość podzielesięwiedzą
A i jeszcze jedno. Wydrukowałam sobie tabelę kalorii i jak miałam na coś ochotę to szukałam w spisie. Jak tylko zobaczyłam że ma za dużo ckal to zamieniałam na coś innego, mniej kalorycznego. Po kilku dniach zaczyna to wchodzić w nawyk, czlowiek zapomina jak smakuje czekolada i już tak do niej nie ciągnie :) Za to ma się ochotę na mandarynkę:) Moją ulubioną kolacją stała się mieszanka owocowa z kefirem i płatkami owsianymi, które namaczałam w jogurcie naturalnym :)

Gość podzielesięwiedzą
gryzelinka: ja zawsze kupuję chrupkie pieczywo w realu. Tam jest duży wybnór. Zawsze biorę te które mają 16-18 ckal i jem z twarogiem,pomidorem, szynką- oczywiście bez masła. Najadam się bardziej niż białym chlebem. Te pieczywka są z błonnikiem i dużo zdrowsze niż chleb.

Gość revlon colorstayyy
szklanka kefiru przed posiłkiem :/ to fermentowanko gwaraantowane :)

Gość podzielesięwiedzą
fubu a po kilku dniach zemdleć, albo rzucić się na żarcie i przytyć 10 kg.

Gość zajebista fotka
godzina dziennie ćwiczeń na hula hop ? jesteś masochistką

Gość podzielesięwiedzą
Być może. Ale jaką śliczną ;) Moja Hula Hop ma w sobie pół kilo kaszy, a od wewnątrz przyklejone taśmą klejącą orzechy laskowe. Możliwe, że w tym tkwi sekret :D

@ podzielę się: ja jestem na podobnej diecie :) Ostatnio niestety trochę fast foodowo podjadałam, ale już zaczynam znowu trzymać dietkę, no i znowu ćwiczyć, bo też zaniechałam :( Na szczęście kg w dół nie poszły :)

Gość podzielesięwiedzą
gryzelinka: ja od dzisiaj też znów zaczynam :)

Gość werrtret
a ile kacl miałam ta twoja dieta autorko?