Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Bezsenna16

Lekarz Ortopeda z Ukrainy - Czynia cuda!!!!

Polecane posty

Gość Bezsenna16

Osatnio dowiedziałam się o pewnej pani, która jest lekarzem ortopedą z Ukrainy lub z Rosji. Ma własną klinikę ortopedyczną. Po za swoimi umiejętnościami medycznymi, ma w sobie coś, co można powiedzieć prześwietla ludzi od środka. Wiem brzmi dziwnie ale to prawda. Do Polski przyjeżdża raz na jakiś czas i przyjmuje ona w Terebińcu(k. Hrubieszowa) i bodajże w Porosiukach(k. Białej Podlaskiej). Wybrałam się do tej Pani, ponieważ dokucza mi bezsenność i myślałam, że to jest spowodowane moim nerwowym charakterem, lecz owa Pani, powiedziała mi że kategorycznie nie jest to tym spowodowane, lecz tym, że mam lęki i że jestem czegoś przestraszona, być może w dzieciństwie. No i to jest prawda. Zapytała mnie również w ten sposób"Czy te miesiączki nadal masz bolesne" Ja sobie pomyślałam, kurcze skąd ona o tym wie, nie zna mnie przecież, a z tymi miesiączkami to jest prawda, kazała mi pić macierzankę i pomaga. Kurcze jak słuchałam tych ludzi co czekali w kolejce, jak opowiadali swoje historie to włos się jeżył, ona naprawdę potrafi czytać i rozpoznawać choroby obcych ludzi. Może ktoś o niej słyszał, bo ponoć pomogła już wielu ludziom, chciałabym abyście się podzielili swoimi wrażeniami i doświadczeniami. Pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować