Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evee6898

Koleżanka zaprosiła mnie na "DOMOWKE" i mam..

Polecane posty

Gość evee6898

Domowke 3osobowa :D :D :D i powiedziala mi i drugiej kolezance zebysmy przyniosly jakies jedzenie. A dzis napisala mi, że ja mam przyniesc jakies chipsy, ciasta i picie, tamta kolezanka robi ciasto i salatke, a ta co nas zaprosila zrobi jajka w majonezie hahh dobry podział nie? :D zapewne jak przyniose tylko 2 paczki chipsow to bedzie zbulwersowana, tez macie takie smieszne kolezanki? :)

a dlaczego ty masz wiecej przniesc?? upieraj sie przy tym zeby kazda po rowno przynosila..

Gość lavinia...
dalas sie wrobic cwanej kolezance ...;)

Nie, ja mam w porzasiu. Moja mnie zaprosila na weekend i nic nie musze przynosic. A i ciasto obiecala. Myslicie, ze jak wpadniemy z facetem, to oprocz likieru i papryki faszerowanej co jeszcze wziac?

Gość evee6898
Ona sie uwaza za moja przyjaciolke :D a kto powiedzial, ze przyniose to co ona mi kaze? Przyniose 2 paczki chipsow i juz :) jak bedzie sie bulwersowac, ze nie przynioslam np. picia to nie wiem, ale chyba wyjde, bo juz mnie porzadnie denerwuje :)

co to w ogóle za 3 osobowa domówka ?? żart jakiś ??? ja tam nie wiem , nie znam się , ale jak mnie ktoś na impre zapraszał to szłam i brałam tylko siebie, ew. jakiś alkohol. a jeżeli to jest normalne, i uważasz , że podział jest nie fair to jej napisz w czym problem.

Gość evee6898
To pooprostu takie spotkanie, a ona to nazywa domowka :D :D

weź misie żelki :D powiedz że tylko to miałaś :) albo weź tylko to co ty lubisz - przynajmniej nikt ci nie zeżre :)

Gość gumolit
banamana ty jesteś pojebanabananpojebananana

Gość evee6898
Znajac zycie to ona najwiecej zezre, jest gruba i bardzo lubi niezdrowe zarcie. Kupilam 2 paczki chipsow, ktore lubie i juz. Jak ona zaprasza to ona powinna najwiecej kupic moim zdaniem, a nie ona tylko jajka zrobi.. ktorych i tak pewnie nikt nie bedzie jadl :D ale jak mnie zapraszala to mnie rozwalila, bo mowi ze zrobimy jakies salatki, jajka w majonezie itd. a ja mowie w zartach, ze widze ze syta impreza sie szykuje a ona na to "no ja nie wiem moze Ty robisz domowki na ktorych ludzie siedza o suchym pysku, ale na moich jest normalnie jedzenie" :D :D :D hahah

Gość gumolit
tak

Gość maestro dryń
można przyjść z winkiem w kartoniku? :classic_cool:

Gość gumolit
tylko między brzydkimi

Gość evee6898
Moim zdaniem chyba nie istnieje :) chociaz kiedys mialam prawdziwa przyjaciolke lecz nasze drogi sie rozeszly :(

Gość aaarwena
w męskim swiecie nie ma przyjazni miedzy kobietami a szkoda...

Gość evee6898
dobra teraz mam pytanie, co mam zrobic gdy ona na wejsciu bedzie miala bunty, ze nie wzielam czegos jeszcze?

ja to bym w ogóle nie poszła a jakbym poszła to żeby sobie jajo zrobić z niej. co ty się tak przejmujesz ??? nie możesz kasy nie mieć ? jak zaprasza to niech stawia, albo nie. nie jarze w czym problem. ludzie - domówka 3 osoby i sałatki i jajka :/ za moich czasów to wino starczało a tu takie komplikacje :p

Gość evee6898
Jakbym ja zaprosila 3 osoby to zrobilabym tak jak Ty, jakies wino czy wodka, ogorki na zagryche albo jakies chipsy i juz. I tak wiadomo, ze wszystkiego tego nie zjemy w 3 osoby. Ona pewnie chce zeby jej zarcie zostalo. Pochlonie na pewno wszystko :D Nie to ze sie przejmuje tylko ona ma o wszystko bunty, o byle co.. a potem placz i przeprosiny. Teraz zaczynam sie zastanawiac czy wogole isc, bo znajac ja to zjebie mi humor juz na wejsciu :D

Gość evee6898
a czemu bys nie poszla?

no bo jakie w ogóle nastawienie. spotkanie ze znajomymi z definicji powinno być radosne si? a tu ino stres i strach a co ona powiem, a co ja jej mam powiedzieć, a co mam zrobić, matko nie wiem ---- za dużo komplikujecie, nie umiecie się normalnie spotkać. jak ci powiedziała o tych chipsach trza jej było powiedzieć: nie mam kasy, ale wezmę coś z domu - np. słoi ogórasów :) i po sprawie. a nie na forum tu analizować :D

Gość kataleya21
idź do biedronki i kup duże Lay's 4 zł, dużą cole 4zł i jakieś ciastka ;) a jak powie ,że za mało to jej powiedz ,że przecież nie spotykacie się po to ,żeby się obżerać jak świnie. i zapytaj się jej czemu tylko jajka zrobiła.