Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietka1234

Lubie robić lody

Polecane posty

Nie rozumiem kobiet, które nazywają to poniżaniem ich, nie cieszy was przyjemność na twarzy faceta jak robicie mu dobrze? Dla mnie to wspaniała alternatywa tradycyjnego seksu, szczególnie, że mój zawsze mi się odwdzięcza

Gość tak.tylko.zapytam
do kobietka 1234 - a pozwalasz jemu tryskać na swoją twarz?

Gość ostatnio mi sie snilo
przez 3 noce pod rzad ze robilam swojemu facetowi loda, wkoncu zdjelam mu spodnie 4 dnia i zrobilam..wogole jakos ostatnio mam dziwna ochote ciagle na lody

Bo to fajne jest! Mi na przykład bardzo poprawia humor jak mój facet cały dzień się stara, żebym wieczorem zrobiła mu loda.

Pytam bo nie mam dziewczyny i tak chciałem wiedzieć jak to jest z perspektywy kobiety tzn kutas jest większy ?? jak to technicznie wygląda??

Potrzeba trochę wprawy, pewnie dlatego niektóre tego nie lubią bo się zrażają. Na początku może być odruch wymiotny jak próbujesz objąć całego. Ja na swojego mam sposób, jak zaczynam mieć dość lizania, ssania itd to języczkiem drażnię ten nerw(mięsień?) który jest taki napięty w kroczu(za moszną) Wtedy momentalnie odlatuje.

Ale to nie jest tak,że się zmuszasz prawda?? sprawia ci to dużo frajdy i nie przeszkadza ci to absolutnie, tak?? Ciekawe jak to wygląda z perspektywy chłopaka faceta

Gość ej!!!!!!!!!!!!!!
też lubię robić lody ❤️

Gość to samo zdrowie
Połykanie spermy zdrowego mężczyzny faktycznie jest dla ciebie korzystne, w końcu jest to bardzo intensywne źródło białka, minerałów, naturalnych cukrów i innych substancji odżywczych. Zdrowe nasienie zawiera przeważnie fruktoze i białka, a nie zawiera jakichkolwiek szkodliwych substancji chemicznych. Nieznacznie wybielony zapach nasienia poochodzi z jego zasadowego pH i znikomych śladów chloru, jeśli jednak to jest wystarczająco łagodne dla pochwy, to nie będzie miało złego wpływu na twoje usta, czy gardło.

Gość nanka O2
Ja kocham ssać facetowi! oczywiście mojemu!